Noutăți și comunicate

Trupa Gothic lanseaza noul album in februarie 2017

10 februarie 2017
Trupa Gothic lanseaza noul album in februarie 2017
Vineri, 10 februarie 2017, trupa Gothic din Petrosani se reintoarce in Bucuresti pentru a-si lansa mult asteptatul album “Demons”, in Club Fabrica. In deschidere vor canta prietenii de la L.O.S.T..Este un concert de neratat, care va fi presarat cu foarte multe suprize ce vor fi anuntate pe parcurs. Pana atunci, fiti cu ochii pe pagina evenimentului pentru a fi la curent cu noutatile:

https://www.facebook.com/events/1718830891770168/

GOTHIC - Heavy Death Metal
https://www.facebook.com/Gothic.Romania/

L.O.S.T. - Melodic Death Metal
https://www.facebook.com/wearelost/BILETE:
20 de lei - presale in reteaua iabilet.ro
25 de lei - la intrare, in ziua concertului
https://www.iabilet.ro/site/event/26919/

Biletele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), Hard Rock Cafe, dar si la Clubul Quantic, precum si in ziua concertului la intrare.

Vineri, 10 februarie 2017, ora 19:00 - Bucuresti, Club Fabrica - Str. 11 Iunie, nr. 50GOTHIC este una dintre trupele de referinta pentru muzica metal din Romania. Trupa a fost infiintata in decembrie 1992 de Alin Petrut in orasul Lupeni (Hunedoara). Deja activand de peste 20 de ani, trupa a prestat in peste 500 de concerte atat in tara cat si in strainatate, avand peste 100 de aparitii difuzate in emisiuni de specialitate pe posturile nationale de radio si televiziune, cat si articole si interviuri aparute in cele mai mari publicatii din Romania si strainatate.

Albumul de debut `Touch of eternity` (1998 Bestial Rec) a fost unul dintre cele mai bine vandute albume din metalul romanesc in anii 90, piese ca Anguish, Regrets si Memorial Winter devenind adevarate hituri, cantate in cor de catre fani la concertele trupei. Celebra publicatie germana `Metal Hammer` a acordat nota 9 (din 10) acestui album.

In 2012 Gothic a castigat concursul WACKEN METAL BATTLE, competitie nationala, concertand cu succes la Wacken Open Air.

In 2015 trupa a intrat din nou in studioul Consonance din Timisoara pentru a inregistra tobele pentru noul album - DEMONS. Restul de intrumente au fost inregistrate in studioul propriu al trupei, albumul fiind mixat de Alin Petrut in colaborare cu Nimrod Szedlacsek (Corvin Studio Cluj). In octombrie 2016 formatia a anuntat colaborarea cu Loud Rage Music, pentru distributia acestui nou album.Formația L.O.S.T a luat ființă în martie 2004, după una din repetițiile formației Abigail în care activau în acel moment 3 dintre membri (Vlad, Dragoș, George). După scurt timp, BB Hanneman, deasemenea fost coleg cu cei trei, se alătură trupei.

Având membri cu o experiență îndelungată în scena românească, de peste 20 ani, ce a cuprins, printre altele, numeroase premii la festivaluri, apariții radio-tv precum și 4 albume înregistrate anterior cu Abigail, Cronos, Dies Irae și Warganism, trupa L.O.S.T. a avut un impact rapid în underground, toate concertele fiind foarte reușite și cu un nucleu de fani devotați în continuă creștere.

Trupa a sustinut concerte in 2005-16 impreună cu trupe ca Obituary, Behemoth, Dismember, Rage, Orphaned Land, Aborted, SepticFlesh, The Haunted, Destruction, Helloween, Testament, Kreator, Sepultura, In Flames, Sodom, Hammerfall, Moonspell, Lake of Tears, Hypocrisy, Amorphis sau Cannibal Corpse.

Cel mai nou produs discografic al trupei este un album live (o premiera pentru scena romaneasca), “L.O.S.T. Live at Metalhead Meeting”, lansat în luna februarie 2014 și promovat printr-o serie de concerte în Romania și Bulgaria, astfel aniversând și 10 ani de activitate ai trupei.

In luna iulie 2016 trupa a lansat un nou single si video, “World War Cup”, melodie de pe coloana sonora a scurtmetrajului animat cu acelasi titlu ce va fi lansat la finalul anului, iar in octombrie 2016 a participat cu melodia “Heed the Call” la albumul “Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity”.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă