Noutăți și comunicate

Trupa GOD a terminat FOREFATHERS - A Spiritual Heritage

27 iunie 2009
Trupa GOD a terminat FOREFATHERS - A Spiritual Heritage
Trupa GOD a finisat inregistrarile la noul album "FOREFATHERS - A Spiritual Heritage", realizate in Studioul 13 din Moita, Portugalia. Noul produs va contine 7 compozitii epice si conceptuale bazate pe vechea traditie si mitologie dacica ce se vor intinde pe parcursul a aproximativ 50 de minute. Celor 7 noi piese li se va adauga si coverul Alma Matter apartinand formatiei Moonspell!

Ca si in cazul precedentului disc semnat GOD, anume EP-ul Hell & Heaven (2006), versurile sunt interpretate cu preponderenta in limba romana si engleza, iar pe alocuri se regasesc si cateva pasaje cantate in limba portugheza.

Coperta albumului "Forefathers" este bazata pe o celebra pictura intitulata 'Mesaj catre Zamolxes' apartinand lui Radu Oltean. Aspectul grafic al intregului produs va fi realizat in Germania de catre KHA+ROTICA | GFX Vortex Designs.
Momentan, viitorul material de studio se afla in Germania pentru a fi mixat si masterizat in studioul Helion, acolo unde au mai fost produse si albumele unor trupe precum Equilibrium, Darkseed, SpiRitual, Shiva In Exile, Atargatis sau Lunar Aurora!
Mai multe informatii in curand!

GOD - The Horde!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă