Noutăți și comunicate

Trupa Fjord canta alaturi de Altar Of Plagues la Bucuresti

17 februarie 2015
Trupa Fjord canta alaturi de Altar Of Plagues la Bucuresti
Sambata, 14 martie 2015,  Altar Of Plagues vor sustine ultimul concert de la Bucuresti in Club Colectiv. Alaturi de irlandezii pe scena clubului bucurestean au confirmat prezenta si trupele Entropia (Polonia) si Maze (Germania/Polonia).

Organizatorii anunta singura trupa romaneasca care va urca pe scena Colectiv cu ocazia acestui eveniment: Fjord.



Fjord este o trupa instrumentala cu influente Post Rock, Post Metal si Shoegaze. Bazandu-se preponderent pe pasaje atmosferice, muzica Fjord starneste sentimente de nostalgie ducand ascultatorul intr-o stare de introspectie si contemplare. Avand radacini adanc infipte si in muzica Metal, trupa alterneaza atmosfera cu pasaje de forta si vitalitate.

https://www.facebook.com/FjordBandRo



Altar Of Plagues si-au exprimat dorinta sa revina pe o scena din Romania in cadrul ultimului turneu pe care acestia il vor sustine pe parcursul anului, fiind impresionati de modul in care au fost primiti de fiecare data de catre publicul autohton.

Pe langa concertul de la Bucuresti, Altar Of Plagues, Entropia si Maze vor concerta si la Cluj Napoca, duminica, 15 Martie 2015 in Flying Circus Pub.

Biletele pentru concertul de la Bucuresti sunt disponibile pe http://www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos, pretul unui bilet fiind de 30 Ron.

Pagina oficiala a evenimentului: https://www.facebook.com/events/702616139858720/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top