Noutăți și comunicate

Trupa FiRMA lanseaza un nou album: ”Descantece - Vol. II”

19 mai 2017
Trupa FiRMA lanseaza un nou album: ”Descantece - Vol. II”
Vineri, 19 mai 2017, de la ora 21:00, trupa FiRMA revine pe scena din Club Control pentru a lansa un nou album ”Descântece. Vol II”.
Intrarea: 25 lei



Concertul va dezvălui în premieră, ”live & electric”, píesele care vin sa închidă seria descântecelor într-o notă pozitivă, păstrându-și amprenta pantentată cu succes pe scena rock-ului alternativ românesc în anii 2000, prin acordurile originale & solo-urile de chitară inconfundabile, lirica subtilă și nu în ultimul rând de povestea vizuală marca FiRMA.

Facebook event

Bilete la concert sunt disponibile în avans în Control ( la bar), sau online pe https://eventbook.ro/music/bilete-firma-lansare-album-descantece-vol-ii-control-club

”Leave the show to the band”
YOUR FRIENDS AT JACK DANIEL`S REMIND YOU TO DRINK RESPONSIBLY.

http://www.consuma-responsabil.ro


Cu fiecare dintre cele trei albume, FiRMA a propus o perspectivă nouă, demonstrând că nu au de gând să se cramponeze de anumiți parametrii stilistici. Ca urmare, nici a doua parte a dublului álbum ”Descântece” nu se putea dezice de acest concept.

”Descântece – Vol. I” ( disponibil online) ieșea la lumină în octombrie 2014, după o perioadă lungă de reflecție și detașare.

În stilul caracteristic, FiRMA a descris în imagini majoritatea (des)cântecelor de pe acest material discografic prin clipuri fascinante, experimente artistice îndrăznețe, ieșite din tipare, regizate chiar de solistul trupei - Daniel ”Rocca” Stoicea. De la "Baby is Crying" sau "La Orbire", viziunea artistului ne poartă printr-o multitudine de stări și perspective vizuale și prin clipurile pieselor de pe ”Descântece – Vol. I” - "Copiii Cerului”, ”În Grădina Morții”, ”Două Suflete” și Prizonieri de război, ultimele două având cel mai puternic impact social și spiritual.

https://www.youtube.com/watch?v=WMpSUQdi5qw

https://www.youtube.com/watch?v=mMP5P_nvrz4

https://www.youtube.com/watch?v=hwDCNOt8EbA

”Descântece – Vol. II” vine cu povești care vor însuma expesivitatea din cei aproape 17 ani de existență, dar care vor surpinde negreșit.

”Tot Ce Va Fi” este single-ul și clipul care anunță seria descântecelor albe, fără să destăinuie ce va urma și fară să traseze direcția noului album, din punct de vedere al sound-ului.

https://www.youtube.com/watch?v=wkkWN3gm6pg

Înaintea concertului de pe 19 mai din Club Control, FiRMA n-a dezvăluit nici măcar numele pieselor noi interpretate în premieră în seara lansării, lasând o undă de mister să planeze peste noul material.

Fiind una dintre primele și cele mai importante trupe de alternative din România, FiRMA a reintrat imediat în circuitul festivalurilor autohtone cu tradiție și a marilor manifesfări culturale precum Festivalului International de Film Transilvania (Cluj, 2015), ”Chants, sons sur la scene” (București, 2015), G-Old Day (Satu-Mare, 2015), PADINA FEST (M-ții Bucegi, 2015), Copacul cu Cărți (București, 2015), FOCUS Festival (Sibiu, 2015), Bucharest Christmas Market (București, 2015), Shine Festival ( Arenele Romane, 2016), Electric Castle 2016 ( Cluj - Castelul Banffy), We are Rocking the City (Cluj, 2016) și au fost invitați să concerteze în deschiderea trupei britanice MUSE la Rock the City (București, 2016), dar și la Londra, în cadrul fEast 2016 - Romanian Music Festival.

După lansarea noului album, trupa va anunța și planurile verii lui 2017.

FiRMA îmbină genuri muzicale precum rock, pop, synth, blues & funk și îi reunește pe scenă membrii de bază ai trupei, Rocca (voce/ chitară) și Erhan (bas), cu Adrian Coman (chitară) din 2014 și „Bărbuță” C-tin Bărbășelu ( percuție).

Facebook:
http://www.facebook.com/TrupaFirma
Soundcloud:
https://soundcloud.com/TrupaFirma
Youtube:
https://www.youtube.com/c/TrupaFirma
Instagram:
https://www.instagram.com/TrupaFirma


FiRMA a fost prima trupă românească nominalizată la o secțiune internațională ( "New Sounds of Europe”) și invitată să performeze la gala MTV European Music Awards, în 2007 la München, după ce în 2004 fusese nominalizată la MTV European Music Awards la categoria "Best Romanian Act" și "Best Rock Band" la MTV Romanian Music Awards în 2005.

O dovadă a aprecierii trupei în actualul context muzical românesc este și premiul MOST WANTED COMEBACK, pe care FiRMA l-a primit la Premiile SUNETE 2014.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top