Noutăți și comunicate

Trupa Firma in concert la Padina Fest

24 iulie 2015
Trupa Firma in concert la Padina Fest
Vineri, 24 iulie 2015 la Padina Fest, un eveniment ce reunește amatorii de muzică bună și adrenalină într-un cadru mirific, va concerta trupa Firma.Plecați în munți pe urmele lui Zamolxe, membrii trupei Firma vor lansa descântecele în cea de-a doua seară a festivalului.

NOUL ALBUM "Descântece - Vol1." /// free download -
https://soundcloud.com/trupafirma/sets/descantece-vol1

FIRMA Youtube Channel
http://www.facebook.com/TrupaFirma

(2) Trupa_Firma_in_concert_la_Padi_92YM8hUO.jpg

Mai multe informații despre Padina Fest (23-26iulie 2015):
http://www.padinafest.ro | http://www.facebook.ro/padinafest | http://www.vimeo.com/padinafest | http://www.youtube.com/PadinaFestvideo |Firma spărgea tiparele și redefinea standardele pieței muzicale de la începutul anilor 2000, devenind emblema unei generații marcate de piese precum `La Orbire`, `Nimeni` și `Important `.

Videoclipurile acestor piese au fost difuzate in heavy-rotation pe posturile televiziunilor autohtone ( ATOMIC TV, MTV, TVR), dar și pe VH1 si Mtv Europe.

Firma a fost prima trupă românească nominalizată la o secțiune internațională - "New Sounds of Europe" și invitată să performeze la gala MTV European Music Awards, în 2007 la München, după ce în 2004 fusese nominalizată la MTV European Music Awards la categoria "Best Romanian Act" și "Best Rock Band" la MTV Romanian Music Awards în 2005.

După o lungă perioadă de creație și detașare, Firma a revenit în forță și a dăruit publicului un prim volum al albumului "Descantece", lansat pe 16 octombrie 2014, disponibil online:

https://soundcloud.com/trupafirma/sets/descantece-vol1

O dovadă a aprecierii trupei în noul context este și premiul Most Wanted Comeback, pe care Firma l-a primit la Premiile SUNETE 2014 (1 noiembrie).

Videoclipul "Două Suflete", lansat pe 14 februarie 2015, a fost regizat chiar de solistul trupei - Daniel "Rocca" Stoicea, iar producția materialului video a fost asigurata de Free Space Records.
Încă din primul weekend clipul a fost difuzat în heavy rotation pe HiT Music Channel și Music Channel.

http://www.youtube.com/watch?v=GLHXZDORBjQ

În primăvara lui 2015, Firma a continuat turneul național de promovare a noului material discografic "Descântece Vol.1" cu trei concerte la Iași, Suceava și Râmnicu Vâlcea, după ce în toamna anului trecut s-a întâlnit cu publicul din Cluj, Timișoara, Craiova și Constanța.

Firma își va petrecere sezonul estival fie în studio, înregistrând piesele pentru volumul 2 al albumului "Descântece" sau pe scenele marilor festivaluri naționale.

DISCOGRAFIE:
2003 - "La Orbire"
2007 - "Exit"
2014 - "Descântece - Vol.1"


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă