Noutăți și comunicate

Trupa Firma canta in deschiderea festivalului G-Old Day, la Tasnad

8 iulie 2015
Trupa Firma canta in deschiderea festivalului G-Old Day, la Tasnad
Trupă icon a rockului alternativ românesc, Firma este headliner-ul primei seri de concerte a Festivalului G-Old Day, care va avea loc în perioada 17-19 iulie 2015 la Tășnad, județul Satu-Mare.

Trupa Firma iese din studioul în care înregistrează piesele pentru „Descântece - Vol. 2” și se îndreaptă spre nordul țării pentru a (des)cânta publicului ardelean.

Firma Youtube Channel
http://www.facebook.com/TrupaFirma
https://soundcloud.com/trupafirma
Firma spărgea tiparele și redefinea standardele pieței muzicale de la începutul anilor 2000, devenind emblema unei generații marcate de piese precum `La Orbire`, `Nimeni` și `Important`.

Videoclipurile acestor piese au fost difuzate in heavy-rotation pe posturile televiziunilor autohtone ( ATOMIC TV, MTV, TVR), dar și pe VH1 si Mtv Europe.
(2) In_deschiderea_Festivalului_G-_2W7r4Terf.jpg
Firma a fost prima trupă românească nominalizată la o secțiune internațională - "New Sounds of Europe” și invitată să performeze la gala MTV European Music Awards, în 2007 la München, după ce în 2004 fusese nominalizată la MTV European Music Awards la categoria "Best Romanian Act" și "Best Rock Band" la MTV Romanian Music Awards în 2005.

După o lungă perioadă de creație și detașare, Firma a revenit în forță și a dăruit publicului un prim volum al albumului ”Descantece”, lansat pe 16 octombrie 2014, disponibil online:

https://soundcloud.com/trupafirma/sets/descantece-vol1

O dovadă a aprecierii trupei în noul context este și premiul Most Wanted Comeback, pe care Firma l-a primit la Premiile Sunete 2014 (1 noiembrie 2014).

Videoclipul ”Două Suflete”, lansat pe 14 februarie 2015, a fost regizat chiar de solistul trupei - Daniel ”Rocca” Stoicea, iar producția materialului video a fost asigurata de Free Space Records.
Încă din primul weekend clipul a fost difuzat în heavy rotation pe HiT Music Channel și Music Channel.

http://www.youtube.com/watch?v=GLHXZDORBjQ

În primăvara lui 2015, Firma a continuat turneul național de promovare a noului material discografic ”Descântece Vol.1” cu trei concerte la Iași, Suceava și Râmnicu Vâlcea, după ce în toamna anului trecut s-a întâlnit cu publicul din Cluj, Timișoara, Craiova și Constanța.

Firma își va petrecere sezonul estival fie în studio, înregistrând piesele pentru volumul 2 al albumului „Descântece” sau pe scenele marilor festivaluri naționale, Padina Fest 2015 fiind următorul pe listă.

Discografie:
2003 - ”La Orbire”
2007 - ”Exit”
2014 - ”Descântece - Vol.1”Festivalul G-Old Day este un eveniment cultural organizat în județul Satu-Mare, la Tașnad, cu scopul de a aduce în viața comunității locale o doză de noutate, energie, culoare și agrement prin intermediul unor performance-uri susținute de nume sonore precum FiRMA, ROA, SKA-NK, ASH BAND și alți invitați speciali dintre care amintim doar de NICK HAVSEN, RHEM sau DJ OLI. Programul fest-ului este completat de spectacole de dans, expozitii (picturi și foto), defilări moto și multe alte programe de divertisment precum Miss G-Old Day, concursuri de gătit, etc.

http://www.facebook.com/events/701971779930841/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top