Noutăți și comunicate

Trupa finlandeza Sonata Arctica in concert la Bucuresti

15 iulie 2015
Trupa finlandeza Sonata Arctica in concert la Bucuresti
Una dintrele ce mai populare si iubite trupe de power metal, SONATA ARCTICA, canta la Bucuresti pe 15 iulie 2015 la Arenele Romane din Bucuresti in cadrul unui afterparty oficial al celui mai mare festival din capitala, METALHEAD Meeting 2015 !Invitatele speciale ale serii sunt formatiile: TROOPER, An Theos si Shifting Sands! TROOPER au aniversat recent 20 de ani de activitate asa ca showul de pe 15 iulie va avea un playlist special pentru fani cu piese din toata cariera trupei! An Theos si Shifting Sands sunt doua dinre trupele castigatoare la concursul “The Road To Kavarna” asa ca ne-am gandit ca cea mai buna cale de a le promova in continuare este in cadrul unui concert live “pe felie”, pe o scena mare!

Cu noua albume la activ si turnee alaturi de Nightwish, Dio, Stratovarius, Iron Maiden, Rhapsody sau Alice Cooper, finlandezii canta in premiera la Arenele Romane alaturi de alte doua trupe pe care le vom anunta in curand. Combinand power metalul cu symphonic si progressivem Sonata Arctica promit un show de zile mari pe 15 iulie, un adevarat Best Of al carierei de 20 de ani a trupei.Bilete earlybird in numar limitat la 200 de bucati de fiecare categorie au preturi speciale de 50 de lei Acces General respectiv 70 de lei Golden Circle si pot fi gasite pe http://www.iabilet.ro si in reteaua http://www.iabilet.ro/retea mai exact in magazinele Muzica, Uman, Perfect Tour, IQ BOX si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din toata tara.

Dupa epuizarea acestora, biletele vor costa
  • 60 de lei respectiv 80 de lei Golden Circle pana pe 1 iulie
  • 65 de lei respectiv 85 de lei Golden Circle pana pe 15 iulie
  • 70 de lei respectiv 90 de lei Golden Circle in ziua concertului si la intrare
Numarul de bilete Golden Circle este limitat la 500 de persoane.Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM
Facebook Event: http://www.facebook.com/events/369663129908333/

Evenimentul este un afterparty oficial METALHEAD Meeting (11-14 iunie - Cotroceni Open Air) unde i-ati vazut pe Satyricon, Dark Funeral, Amorphis, The Sirens, Heidevolk, Triptykon, Turisas, Lacrimas Profundere si multi multi altii

http://www.facebook.com/METALHEADMeeting


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top