Noutăți și comunicate

Trupa EYEDROPS a lansat un nou cântec însoțit de videoclip: Între timp

19 ianuarie 2022
Trupa EYEDROPS a lansat un nou cântec însoțit de videoclip: Între timp
Trupa EYEDROPS începe anul 2022 cu un nou single. ”Între timp” este primul cântec de pe următorul material de studio al trupei. Piesa este disponibilă pe toate platformele de streaming și va putea fi ascultată live în premieră pe 26 ianuarie 2022 la concertul trupei din clubul Expirat.

EYEDROPS și-a început povestea în 2012, cu piese în limba engleză. Odată cu anul 2015 și cu îmbrățișarea limbii române trupa și-a consolidat propria poziție pe piața românească de muzică alternativă, lansând piese ca „Spre Soare”, „Prezent”, „Bicicleta” sau "Mai Stai". La început de 2022, trupa revine cu un nou single – ”Între timp”.

EYEDROPS – Între timp (official video)
https://youtu.be/icgfptw8Sio
Am tot alergat și n-am ajuns nicăieri. Întotdeauna "aici", întotdeauna ancorați într-un "prezent" în permanentă schimbare, regăsindu-ne încă o dată, cu fiecare rătăcire. "Între timp" este EYEDROPS la momentul acelei guri de aer trase adânc în piept, la început de cursă. Cursa asta e spre voi și spre noi înșine. Spre locul ăla în care realitățile noastre își găsesc un punct de întâlnire.

declară Paul Manolescu, solistul Eyedrops.

Piesa este disponibilă pentru streaming și download pe toate platformele de distribuție digitală: https://lnk.to/intre-timp

Pe 26 ianuarie 2022, la club Expirat, fanii vor putea asculta live în premieră cântecul ”Între timp” în primul concert al trupei din București din 2022. Biletele pentru concert sunt disponibile pe iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-eyedrops-o-expirat-o-26-01-68887/


Despre EYEDROPS

Concertele EYEDROPS au fost descrise ca fiind, în mod paradoxal, energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare și simplă sinceritate. Temele abordate în cântecele Eyedrops sunt cu precădere de natură socială și spirituală, cu un puternic accent pe tema renunțării la frică, în toate formele ei.

EYEDROPS înseamnă:
  • Paul Manolescu - voce, chitară
  • Silviu Ruta - bas
  • Radu Burcea - chitară
  • Aurel Ciucur - tobe
Facebook – https://fb.com/EyedropsBand
Youtube – https://youtube.com/EyedropsBand (official & live videos)
Instagram – https://instagram.com/trupaeyedrops


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top