Noutăți și comunicate

Trupa Eyedrops a lansat din izolare piesa Culori Uitate

1 mai 2020
Trupa Eyedrops a lansat din izolare piesa Culori Uitate
Trupa Eyedrops a lansat cea de-a doua piesă lucrată integral din izolare. Se numește Culori Uitate, iar videoclipul care o însoțește a fost realizat de vocalul trupei, Paul Manolescu, de la el din dormitor, cu ajutorul materialelor filmate de Ștefania Buzatu.

Eyedrops - Culori uitate (Lyric video)
https://youtu.be/dOYLjFBqE1E

Pentru noi, Culori Uitate e fix ca o mare aducere aminte. Ne aducem aminte de lucrurile simple și de tot ce contează pentru noi acum, din liniștea asta cu care ne-am întâlnit. Poate aveam nevoie de ea… începusem să ne cam grăbim, noi, oamenii
declară Paul Manolescu, solistul trupei.
Despre lucrul de la distanță:
Să lucrăm de la distanță pentru noi e ceva cu care eram deja familiarizați. Cum Andrei, chitaristul, este medic și petrece mult timp în gărzi, am învățat să profităm de timpul liber și de internet la maxim, așa că de ani buni ne trimitem ideile oricând le avem și lucrăm la ele de acasă până să ne întâlnim la sala de repetiții. Cumva, ne place să compunem, cum se spune, "în regim de studio" - fie el și individual - pentru că rezultatul e întotdeauna o muzică ceva mai intimă, mai personală, decât cea care ia naștere în energia sălii de repetiții. Acum, de-abia așteptăm să ne auzim și noi ultimele piese live, pentru prima dată.


Albumul fără sfârșit este cel de-al doilea și ultimul album al trupei EYEDROPS.
Imediat după ce am lansat primul nostru album, PREZENT, ne-am dat seamă că vrem să ieșim cumva din paradigma celor 10-14 piese la care lucrezi doi, trei ani, înainte de a le arăta lumii. Așa că am hotărât ca "albumul" nostru să fie de fapt un playlist, la care vom adăuga piese pe măsură ce le compunem, pentru atâta timp cât trupa asta va exista. E un mod mai direct de a face lucurile, iar pe noi ne ancorează în prezent. Fiecare piesă e la fel de importantă ca oricare alta, și poartă amprenta clipelor în care a luat naștere. În felul ăsta facem tot ce putem acum și aici, iar de viitor… se ocupă el însuși.

EyedropsDespre EYEDROPS

Componență: Paul Manolescu, Andrei Marica, Miche Marcu, Aurel Ciucur
https://www.facebook.com/EyedropsBand/
https://www.youtube.com/user/EyedropsBand


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă