Noutăți și comunicate

Trupa Eufobia susține un recital la finala Wacken Metal Battle România 2020

ANULAT !!!
21 martie 2020
Trupa Eufobia susține un recital la finala Wacken Metal Battle România 2020
Formația Eufobia, câștigătoarea Wacken Metal Battle Bulgaria 2018, va susține un recital în cadrul finalei naționale a competiției, eveniment programat sâmbătă, pe 21 martie 2020, în Club Rockstadt din Brașov. Alături de ei, publicul va putea urmări - și vota - recitalurile celor cinci trupe care se vor califica în faza finală a concursului. Biletele - în număr limitat - au fost puse în vânzare pe ambilet.ro.

Detalii despre Eufobia

Numele trupei de thrash metal din Bulgaria, Eufobia, este de origine greacă veche și înseamnă "frică de bine". Trupa a fost fondată de Niki (Guitar & Vocals) Steff (Bass & Vocals) și Blago (Drums). Ulterior, l-au invitat alături de ei pe prietenul lor Ivan (chitară) și de atunci niciun membru al trupei nu a fost înlocuit.Eufobia
Formația a lansat până acum trei albume. Lp-ul de debut ''Insemination'' a fost lansat în ianuarie 2010 de casa de discuri AxaValaha Productions (România). Un an mai târziu, în 2011, cel de-al doilea album al grupului ''Cup Of Mud'' a fost lansat de Wizard LTD (Bulgaria), pentru ca cinci ani mai târziua să fie lansat cel de-al treilea LP, numit simplu "Eufobia" și lansat în 2016 de către aceeași casă de discuri.

Până acum băieții au cântat alături de nume cunoscute ale genului precum Arch Enemy, At the Gates, Dark Tranquility, Rotting Christ, Vader, Immolation, Onslaught, Malevolent Creation, Pyogenesis, Christ Agony, Primordial, Gorgoroth, Sinister, Broken Hope, Eluveitie, E-force, Agathocles, Negura Bunget, Suicidal Angels, etc. În 2018, Eufobia a câștigat concursul Wacken Metal Battle Bulgaria, care a oferit trupei posibilitatea de a concerta pe scena celui mai important festival de metal din lume - Wacken Open Air!


Despre Wacken Metal Battle România 2020

Prima etapă a concursului Wacken Metal Battle România 2020 se va încheia duminică, 16 februarie 2020. Va urma perioada de jurizare, iar până la finele lunii februarie vor fi anunțate formațiile care vor evolua în fața juriului și a publicului. Și de această dată, cei prezenți în sală vor putea să voteze formația preferată, publicul fiind considerat un membru al juriului.

Wacken Metal Battle România este concursul în urma căruia formaţia câştigătoare din România participă la finala internaţională din cadrul festivalului "Waken Open Air" Germania, având şansa de a câştiga, pe lângă promovarea la nivel mondial, premii în bani oferite de Wacken Foundation precum și echipamente muzicale. Până acum formaţiile care au reprezentat România în finala internaţională de la Wacken au fost: X-plod (Bucureşti) 2009, Altar (Cluj-Napoca) 2010, Bucovina (Iaşi) 2011, Gothic (Petroşani) 2012, God (Iaşi) 2013, Dirty Shirt (Maramureş) 2014, Dark Fusion (București) 2015, Hteththemeth (Brașov) 2016, E-an-na (Sibiu) 2017 și An Theos (București) 2018.
Biletele pentru acest eveniment s-au pus în vânzare exclusiv online pe www.ambilet.ro, iar prețul unui bilet este de 30 de lei.



Echipa Wacken Metal Battle România www.metal-battle.ro
Parteneri: Consulatul German Sibiu, Bel Led Light
Parteneri media: RockFM, Zile şi Nopţi, Profil Cultural


Program concurs

  • 2 decembrie 2019 - 16 februarie 2020 - înscrierea formatiilor
  • 17 - 21 februarie 2020 - preselectie (jurizare)
  • 21 martie 2020 - finala natională, (Brasov, Rockstadt)
  • 22 martie 2020 - concert de gala cu trupa castigatoare (Sibiu)
  • 29 iulie - 1 august 2020 - finala internatională (Wacken Open Air, Germania)


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top