Noutăți și comunicate

Trupa Eternal Fire a lansat piesa Blood Monastery II

6 decembrie 2023
Trupa Eternal Fire a lansat piesa Blood Monastery II
Trupa Eternal Fire (Melodic Black Metal) din București, a lansat ieri, 5 decembrie, un visualizer pentru Blood Monastery II, una dintre cele mai rapide și agresive piese de pe noul album, Architect of Decay.

Penultima piesă de pe album descrie distrugerea locului de refugiu, o metaforă pentru renunțarea la credință. Văzută ca o cale de legatură între Pământ și Cer, devastarea mănăstirii simbolizează tăierea legăturilor dintre partea materială și cea spirituală și refuzul salvării prin intervenție divină.

Videoclipul Blood Monastery II poate fi vizionat pe YouTube prin linkul de mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=1QhxrrfE-HQ

Albumul Architect of Decay va fi lansat în Club Quantic, la data de 9 decembrie 2023, alături de dordeduh (Timișoara) și Angelcrypt (Malta). Biletele se pot achiziționa online, iar mai multe informații despre eveniment puteți găsi aici.

Până acum, Eternal Fire au mai lansat doua lyric videos și un videoclip pentru piesele de pe albumul Architect of Decay: Shores of Oneiros, Beyond the Veil of Flesh și Chant of Resurrection. https://www.youtube.com/watch?v=Q86PILRYlNc
Eternal Fire înseamnă:
  • Voce: Valentin Buzduga
  • Chitară electrică/acustică: Florin Matei
  • Chitară electrică: Horia Dima
  • Chitară bas: Mihai “Gopo” Cristea
  • Claviatură: Andreea Turzai
  • Tobe: Emanuel Ravasel
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și informații despre viitorul album, activitatea formației poate fi urmărită pe rețelele de socializare, folosind link-urile de mai jos:
Facebook: https://www.facebook.com/eternalfireblackmetal
Instagram: https://instagram.com/eternal.fire.romania/
Bandcamp: https://eternalfiremetal.bandcamp.com
Spotify: https://spoti.fi/3NHLfQg


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top