Noutăți și comunicate

Trupa Epica saluta fanii din Romania

5 octombrie 2015
Trupa Epica saluta fanii din Romania
Unul dintre headlinerii editiei de anul acesta a Maximum Rock Festival, trupa Epica, se bucura foarte mult ca se intoarce in Romania, la Bucuresti.
Epica, Annihilator, Sirenia, Skalmold, Septicflesh si multi altii vor urca pe scena pentru a oferi concerte de neuitat. Evenimentul are loc intre 15 si 18 octombrie 2015, in Club Colectiv si la Arenele Romane.Trupa Epica le-a transmis fanilor din tara un mesaj video. Acesta poate fi urmarit mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=JrS_uPeym8A

Va amintim ca doar pana marti, inclusiv, va mai puteti procura abonamente la pretul special de 110 lei. De miercuri, acestea vor costa 125 de lei, pana in data de 15 octombrie 2015. Din prima zi a evenimentului si pe tot parcursul celor 4, abonamentele vor fi disponibile de la locatii, pentru suma de 135 de lei. De asemenea, mai aveti ocazia sa va procurati ultimele bilete de tip VIP.

In aproximativ doua saptamani, Bucurestiul va fi luat cu asalt de formatiile din line-up-ul unuia dintre cele mai asteptate festivaluri metal din Romania, Maximum Rock Festival.

Pe langa trupele straine care vor lua parte la eveniment, line-up-ul este foarte bogat in grupuri autohtone (Kistvaen, Tiarra, Crimena, Lupu'cel Rau, Hteththemeth, Hatemode, Gothic, Target si For The Wicked), reprezentante de seama ale miscarii metal din Romania.

Maximum Rock Festival este o sarbatoare metal cu acte in regula. Pe langa concerte, la eveniment se vor desfasura diverse activitati interactive, expozitii, targuri de merchandise, performance-uri si multe altele.

Program:

15.10
Club Colectiv

16.10
Arenele Romane

17.10
Arenele Romane

18.10
Club Colectiv

TBA
Target (RO)
Gothic (RO)
Hteththemeth (RO)

Elarmir (IT)
The Silent Wedding (GR)
Enemy of Reality (GR)
Dimlight (GR)
Sirenia (NO)
Epica (NL)

Archer (USA)
Harlott (AUS)
Kistvaen (RO)
Skalmold (IS)
SepticFlesh (GR)
Annihilator (CAN)

For The Wicked (RO)
Crimena (RO)
Hatemode (RO)
Lupu'cel Rau (RO)
Tiarra (RO)


(3) Trupa_Epica_saluta_fanii_din_R_OJjY8Pc8qV.jpg

Biletele VIP se pot achizitiona la pretul de 250 lei prin http://www.AmBilet.ro si de la sediul Maximum Rock Romania. Cei care doresc sa-si intalneasca formatiile preferate, sa participe la povesti, sa primeasca un autograf sau sa-si faca poze cu acestea, trebuie sa se grabeasca! Mentionam ca dupa epuizarea acestor bilete VIP suplimentare nu vor fi puse in vanzare altele.

Asa cum s-a anuntat, pentru editia din 2015 a festivalului au fost puse in vanzare bilete conform preturilor de mai jos, iar un bilet este valabil pentru toate cele 4 zile de eveniment!

89 lei (20 euro) primele 100 de bilete – Sold out!
99 lei (22, 5 euro) urmatoarele 250 de bilete – Disponibile prin http://www.AmBilet.ro (varianta print at home), lasediul Maximum Rock Romania si prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas) pentru variant bilete fizice. -Sold out!
110 lei (25 euro) ultimele doua zile, pana in data de 7 octombrie.
125 lei (28, 5 euro) restul biletelor
135 lei (30, 5 euro) pentru biletele achizitionate in perioada festivalului
250 lei (56, 5 euro) bilete VIP - 30 buc (meet & greet + afis + pachet cu material promotionale) – disponibile numaihttp://www.AmBilet.ro si la sediul Maximum Rock Romania.
(2) Trupa_Epica_saluta_fanii_din_R_YMrehx6x.jpg
De retinut: biletele, in varianta print at home, sunt livrate automat pe e-mail, in format electronic, sub forma unui PDF ce contine un cod de bare si datele evenimentului. Acestea pot fi tiparite de dumneavoastra sau le puteti prezenta la intrare, direct de pe ecranul telefonului.

FACEBOOK EVENT
MAXIMUM ROCK FESTIVAL
WEBSITE OFICIAL


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă