Noutăți și comunicate

Trupa Enterfire va deschide concertul Bullet for My Valentine de la Arenele Romane

22 februarie 2019
Trupa Enterfire va deschide concertul Bullet for My Valentine de la Arenele Romane
Va reamintim ca pe data de 8 aprilie 2019 trupa Bullet For My Valentine revine la Bucuresti, cu un concert la Arenele Romane (cort incalzit). In deschiderea trupei din Tara Galilor vor urca pe scena cei de la Enterfire.Enterfire vin din Londra si abordeaza un mix de Thrash Metal si Progressive cu influente melodice.O prezenta noua pe scena muzicala, bazele formatiei au fost puse de Niki B in 2017 caruia i s-au alaturat alti trei artisti cu un background muzical bine conturat.

Sound-ul specific trupei a rezultat din faptul ca fiecare artist are influente diferite din punct de vedere muzical, de la Pantera si Venom la Led Zeppelin sau Dream Theater.

Debutul trupei a avut loc tot in 2017 cu lansare piesei 'Slave of Time' iar apoi a single-ului 'Upon Humanity', ambele extrase de pe albumul de debut ce a fost lansat in luna Octombrie a anului trecut.

In momentul de fata Enterfire reprezinta:
  • Niki B - voce, chitara
  • Ioakeim Aktinoudis - chitara, backing vocals
  • Mr Webster - bass, backing vocals
  • Nick Thivaios - Drums


Biletele au urmatoarele preturi:
  • Golden Circle (fara loc in fata scenei) - 205 lei in presale si 220 la intrare + taxe 10 lei
  • Acces General (fara loc, in arena) - 165 in presale si 180 la intrare + taxe 10 lei
La pretul tuturor biletelor comandate se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.
Se pun in vanzare doar 400 de bilete Golden Circle si 1200 de bilete Acces General.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top