Noutăți și comunicate

Trupa E.M.I.L. va lansa un nou videoclip

20 septembrie 2018
Trupa E.M.I.L. va lansa un nou videoclip

Pe 24 septembrie 2018, trupa E.M.I.L. va lansa un nou videoclip! Noua piesă „Cosmos, ce va fi în curând disponibilă și pe rețelele de distribuție digitală, este o invitație de a privi lumea în complexitatea ei. Cu o instrumentație expansivă în cheia post-hardcore specifică E.M.I.L. de ceva vreme încoace, „Cosmos are un mesaj profund despre schimbare și complexitatea lumii în care trăim.

Cosmos este un cântec ce are la bază îndemnul de a fi mai bun – nu doar ca enunț, ci ca stare de spirit. Oamenii sunt foarte închiși când vine vorba de schimbare, și este aproape imposibil să le ceri să practice exercițiul iubirii ca stil de viață. M-am gândit că doar perspectiva diferită asupra unor lucruri banale poate produce acel shift atât de necesar. Mai mult ca oricând, suntem un popor dezbinat și ancorat atât de mult în superficial… dar e valabil pentru întreaga umanitate. – Sorin Bădulescu, solist E.M.I.L.

„Textul piesei împreună cu videoclipul reprezintă invitația de a privi lumea în complexitatea ei și de a pune omul în centrul naturii. Nu ne mai putem permite să ne batem joc de această planetă și de umanitate. Dacă nu realizăm că tot ceea ce ne înconjoară este compusul a milioane de elemente particulare, care împreună dau naștere la frumusețea acestei lumi, atunci o să ne fie greu să punem respectul și dragostea înainte de orice. Dacă realizăm în schimb că această complexitate ne găzduiește, poate vom începe să ne dăm seama că avem o responsabilitate ce depășește cu mult forțele care ne guvernează în acest moment – și când spun forțe, mă gândesc la capacitatea omului de a produce rău. – Sorin Bădulescu, solist E.M.I.L.

Fiți pe fază pe 24 septembrie pentru videoclipul E.M.I.L. – Cosmos!

https://facebook.com/EMILtrupa/
https://youtube.com/Emiloficial2000/Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top