Noutăți și comunicate

Trupa Eluveitie este confirmata pentru festivalul Metalhead Meeting 2016

23 noiembrie 2015
Trupa Eluveitie este confirmata pentru festivalul Metalhead Meeting 2016
Intre 3-5 iunie 2016 are loc a cincea editie a festivalului METALHEAD Meeting, o editie aniversara cu un lineup pe masura. Festivalul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti si incepand cu ora 17 pana in zori, va veti putea bucura de unele dintre cele mai tari nume ale scenei internationale de metal.

Elvetienii de la ELUVEITIE vor concerta la festival si se alatura thrasherilor germani de la KREATOR, trupei britanice de power metal, DRAGONFORCE, trupei olandeze de symphonic metal Delain si grecilor de la Rotting Christ. ELUVEITIE vin la Bucuresti cu un setlist extins care va trece prin toata cariera de aproape 15 ani a trupei.Nu uitati ca pana la sfarsitul lunii noiembrie, pe http://www.iabilet.ro puteti cumpara bilete cu 20% mai ieftine decat preturile standard earlybird in cadrul campaniei “iabilete ieftine” oferite de iaBilet. Asa ca aveti cateva zile in care puteti cumpara bilete cu 40% mai ieftine decat preturile de presale.Eluveitie sunt o trupa de folk metal formata in orasul nordinc Winterthur, Zurich, Elvetia acum aproape 15 ani. Alaturi de carismatica solista Anna Murphy si de solistul Christian "Chrigel" Glanzmann, trupa vine la Bucuresti pentru a prezenta piesele care i-au facut celebri in cadrul unui show “best of” unde veti putea auzi cantece precum “Inis Mona”, “The Call of the Mountains”, “Omnos”, “King”, “Isara”, “Thousandfold” sau “Uis Elveti”. Cu 7 albume la activ, Eluveitie au cantat pe marile scene internationale si la toate festivalurile de profil. Semnata la Nuclear Blast, trupa a impresionat prin soundul inchegat de catre instrumentele traditionale si versurile uneori in limba galica veche. Numele trupei vine de pe un vas etrusc din Mantua (300BC) si inseamna “the Helvetian” (elvetienii). Trupa se descrie ca “The New Wave of Folk Metal” iar imbinarea partilor vocale clean cu cele de growl acompaniate de ritmurile energice sunt doua dintre trademarke-urile elvetienilor. Printre altele, ELUVEITIE a castigat si premiul de cea mai buna trupa nationala din Elvetia in 2014.METALHEAD MEETING
Dupa ce in editiile trecute ati vazut live trupe precum: Sepultura, Moonspell, Satyricon, Dark Funeral, The Sirens, Amorphis, Paradise Lost, Finntroll, Turisas, Heidevolk, Primordial, Arkona sau Bloodbath, este momentul ca in 2016 sa sarbatorim 5 ani de METALHEAD Meeting. Cu un focus setat pe concerte de calitate pentru un public premium, festivalul doreste sa ofere o experienta celor prezenti la eveniment si nu doar niste simple concerte.

ABONAMENTE
Abonamentele au pret special de 120 lei Acces General si 150 de lei Golden Circle, in fata scenei, pana pe 15 ianuarie
Apoi acestea vor costa 140 respectiv 170 de lei in prima perioada de presale (pana pe 1 aprilie), respectiv 150 si 190 pana pe 15 mai si 160 si 200 dupa 15 mai si in ziua concertului

Abonamentele Golden Circle sunt limitate la 700 de persoane in total, capacitatea Arenelor Romane fiind de peste 6500 de persoane. Daca in 2015 am avut peste 17.000 de spectatori in cele 4 zile de festival, Metalhead Meeting isi seteaza ca obiectiv sa depaseasca in 2016 acest record de audienta si daca nu va reusi atunci va compensa prin calitate.

Abonamentele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in format fizic in retelele iaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro (locatii fizice in taota tara: Muzica, IQ BOX, Say Shop, Perfect Tour, VGeneration, Senia, terminalele ZebraPay, Diverta, Vodafone, Orange, Germanos, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane, inMedio etc..)

METALHEAD Meeting – “Our passion, they wouldn’t understand

Arenele Romane – Strada Cutitul de Argint, nr. 3, Sector 4, Bucuresti, in Parcul Carol
O productie METALHEAD si BestMusic Live Concerts
Facebook event: http://www.facebook.com/events/1987459181392847/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top