Noutăți și comunicate

Trupa Dirty Shirt confirmata la festivalul Remember Rock Ludus

3 iulie 2015
Trupa Dirty Shirt confirmata la festivalul Remember Rock Ludus
Intre 5-6 septembrie 2015, Ludusul va fi „zguduit” din temelii de rockul romanesc de calitate, devenind epicentrul acestuia. Orasul va gazdui festivalul Remember Rock Ludus, care va aduce pe scena cele mai bune formatii autohtone ale momentului.

Prima trupa confirmata la eveniment este Dirty Shirt. Grupul maramuresean va concerta in data de 5 septembrie 2015. Dupa un turneu de succes, "Dirtylicious Tour", care a trecut prin 9 dintre cele mai mari orase din Romania, formatia pregateste noi concerte, in tara si peste hotare.

Anul 2015 este unul foarte bun pentru Dirty Shirt, care, in data de 26 aprilie 2015, a lansat noul album, "Dirtylicious", ce a avut parte de recenzii exclusiv pozitive din partea celor mai importante publicatii locale si internationale.

Primele cronici de disc pot fi citite mai jos:
- Rockstadt.ro - „E compus profi, e inregistrat profi, e gandit la fel de profi”.
- Stereo Beasts - „Ce se aude pe noul album este, într-adevăr, presărat cu pasaje catchy și super-dansabile de folclor balcanic (cu instrumente tradiționale – viori, clarinet, țambal și acordeon – asigurate de Transilvanian Folkcore Orchestra), dar toate structurate pe ritmuri metalice foarte groovy.
- Definite Rock - „Dirtyliciuos te plimbă abil de la folclor, la folk, metal și chiar progressive pe ici pe colo. Armonii vocale neașteptate, ritmuri de bătută, țipurituri și peste toate, chitările care sună, cum să spun, imens.
- Moshpit - „Dirtylicious e un album de colectie.
-Vice - „Cea mai buna muzica romaneasca din aprilie 2015. Ascultă dacă: Te-ai născut cu vioara într-o mână și pălinca în cealaltă.

(2) Trupa_Dirty_Shirt_confirmata_l_eTJK90lbt.jpg


"Veti vedea ca 'Dirtylicious' vi se va intipari in minte inca de la prima ascultare! Este un album puternic, unic, la care am muncit mult, in primul rand cu sufletul, pentru a ta tot ce avem mai bun. Daca v-au placut lansarile noastre precedente, suntem siguri ca veti indragi 'Dirtylicious'. Probabil suna a cliseu, dar consideram ca e cel mai bun album Dirty Shirt", au declarat membrii Dirty Shirt.



Intre timp, producatorii unui serial online dedicat vietii de metalist, "Metalhedz", care poate fi urmarit pe Youtube, au fost atat de incantati de muzica Dirty Shirt incat au inclus una dintre piesele trupei in cel mai recent episod, pe care va incurajam sa-l vizionati mai jos. Melodia pe care au ales-o realizatorii se numeste "Extreme Funky Disco" si face parte de pe albumul "Freak Show", lansat in 2013

Urmareste Metalhedz aici
https://www.youtube.com/watch?v=nCR5VVejMHU

Cel mai recent videoclip al trupei a fost realizat pentru melodia "My Art". Videoclipul contine imagini inedite din turneul "Dirtylicious Tour".

Urmareste „My Art” AICI
https://www.youtube.com/watch?v=ki0FkkyJ1L8

"Dirtylicious" poate fi comandat de la acest link, unde fanii pot sa și asculte integral albumul. Mai mult, „Dirtylicious” poate fi achiziționat și la concerte, prin poștă (45 de lei + taxe, prin mail cu datele personale la adresa info@dirty-shirt.com) sau de la sediul Promusic Events și Maximum Rock din București, strada Traian Demetrescu 9, sector 3.

Tracklist „Dirtylicious”

Ciocârlia
Moneyocracy
Mental Csárdás
Maramu’
Balkanique
Dulce-i vinu’
Cobzar
Hoții
Dirtylicious
My Art
Călușarii

Dirty Shirt a castigat premiul pentru "Best Rock Ambassador" la Metalhead Awards 2014 si "Best Metal Band" la Maximum Rock Awards 2014, prin votul publicului. De asemenea, formatia este endorser oficial Washburn si Randall.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top