Noutăți și comunicate

Trupa Dirty Shirt a fost confirmată la Metalhead Meeting Festival 2018

4 iunie 2018
Trupa Dirty Shirt a fost confirmată la Metalhead Meeting Festival 2018
Vă reamintim că între 6-7 iulie 2018 are loc edția a șaptea a festivalul Metalhead Meeting, la Arenele Romane din București. Cele mai notabile trupe confirmate la festival până acum sunt finlandezii de la CHILDREN OF BODOM și SONATA ARCTICA, brazilienii de la SOULFLY, olandezii de la EPICA, canadienii de la KATAKLYSM, olandezii de la Carach Angren și americanii de la Skeletonwitch.Biletele și abonamentele de o zi sunt la vânzare pe iabilet.ro Nu uitați și de oferta Wolf Pack: la minim 5 abonamente cumpărate aveți discount 20%!

Recent, festivalului i s-au mai adaugat inca 8 nume de pe tot mapaondul: Animae Silentes (gothic - Italia), Psycorepaths (hardcore - Grecia), The Colony (melodic metal - Scotia), Rhemorha (modern metal - Siberia/Rusia), Phenomy (groove thrash metal - Liban), Blood Oath (death metal - Marea Britanie), Siska (Hard rock symphonic metal - Italia) și InSammer (melodic dark metal - Suedia).

DIRTY SHIRT este ultima trupa confirmata la festival, maramuresenii urmand sa cante in prima zi alaturi de Sonata Arctica si Children Of Bodom. Soulfly, Epica si Kataklysm ne vor incanta a doua zi iar programul final cu orele va fi afisat in curand. De asemenea, s-au pus de curand in vanzare si biletele de o zi.

Dupa cum v-a obisnuit si in celelalte 6 editii, Metalhead Meeting va avea trei headlineri de calibru pe zi precum si multe trupe faine de peste hotare dar si din tara. Cu un focus setat pe concerte de calitate, un sunet perfect si o organizare fara cusur, festivalul doreste sa ofere o experienta celor prezenti la eveniment si nu doar niste simple concerte.

Abonamentele de doua zile dar si biletele de o zi se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
  • Abonamentele costa 229 de lei pana pe 22 iunie si 250 de lei la intrare.
  • Biletele de o zi costa 129 de lei in presale respectiv 150 de lei la intrare.
  • La editia din 2018 nu avem Golden Circle.
Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar insotite de un adult.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Metalhead Meeting, our passion... they wouldn't understand.

www.metalheadmeeting.com 
www.facebook.com/MetalheadMeeting
Arenele Romane - Strada Cutitul de Argint nr. 3, Parcul Carol, Bucuresti.Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top