Noutăți și comunicate

Trupa Diamonds Are Forever se pregateste pentru primul turneu European

11 februarie 2015
Trupa Diamonds Are Forever se pregateste pentru primul turneu European
Am avut ocazia sa ii urmarim de la inceputul lor ca si formatie, iar ce va putem spune despre Diamonds Are Forever este ca ne-au surprins cu avantul de care au dat dovada. Suntem placut surprinsi de perseverenta acestor baieti, pentru ca au reusit sa faca ceea ce putine trupe din Romania au putut: sa paseasca pe meleaguri straine.

Formatia a anuntat oficial primul lor turneu European. 6 tari, 10 zile, putem spune ca este de-a dreptul un inceput asa cum ei ne-au obisnuit. Se pare ca singurul oras din Romania inclus pe harta acestuia ramane Cluj-Napoca, casa lor de altfel. Oare se justifica sintagma: "Nicaieri nu-i ca acasa?..." se prea poate acest lucru sa fie adevarat. Cert este, ca de fiecare data cand am avut ocazia sa ii vedem live, publicul i-a primit cu multa caldura. Speram sa aiba parte de aceasta si prin tarile ce le viziteaza."Unbreakable Tour" va putem spune din surse sigure ca este ceva mai mult decat un simplu turneu. Stim ca noul lor single ce face parte din viitorul album, se va numi "I Am Unbreakable" Poate este mai mult decat o coincidenta de nume dintre cele doua? Asteptam ca acestia sa va spuna mai multe, nu de alta dar nici noua nu au vrut sa ne dea detalii despre acest lucru. Probabil vom afla destul de curand ceea ce au mai pregatit.

Ce va mai putem spune, concertul din Cluj Napoca va avea loc in Flying Circus Pub, pe 1 martie 2015. Alaturi de ei vor fi invitati formatia din Grecia Bewized si o trupa destul de noua din Baia Mare: Riot Monk. Vom reveni cu informatii noi. Intre timp puteti sa-I urmariti ca de obicei pe canalele lor. Noi le uram mult succes!

Http://fb.com/diamondsareforeverband
https://www.facebook.com/bewizedofficial
https://www.facebook.com/pages/RiotMonk/854561007899638


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă