Noutăți și comunicate

Trupa Diamonds Are Forever canta alaturi de Unearth in Club Fabrica

30 iulie 2014
Trupa Diamonds Are Forever canta alaturi de Unearth in Club Fabrica
Trupa Diamonds Are Forever urca pe scena alaturi de Unearth, pe 15 septembrie 2014 in Club Fabrica din Bucuresti. De asemenea, inca trei trupe pentru 15 septembrie vor fi anuntate in curand!Americanii de la Unearth canta in premiera in Romania in aceasta toamna, showul acestora fiind unul dintre warm-up party-urile pentru Metalhead Meeting 2014 Bis, ce va avea loc la Arenele Romane pe 27 septembrie si ii are ca headlineri pe Paradise Lost si Finntroll.Diamonds are Forever sunt o trupa de metalcore din Cluj-Napoca, formata in 2011, prin contopirea a doua trupe locale. Primul Ep a fost lansat in acelasi an si poarta numele "Whom Shall I Fear", Ep care a dat nastere si primului clip oficial al trupei "The eyes of blinded sorrow". In 2012 au lansat "Face Me", piesa al carei videoclip s-a bucurat de un imens succes in scena underground din tara si de peste hotare, urmand in mod firesc si un Dvd intitulat "Bridges Are Born", Dvd care marcheaza si un an de la formarea trupei. "The Scar" este al doilea videoclip de pe Ep si este un preview al albumului "Momaentum" din 2013.

Diamonds are Forever au avut diverse turnee in Romania, Ungaria, Ucraina si Moldova si au cantat pe scena cu Suicide Silence, Veil Of Maya, Betraying The Martyrs, Cancer Bats, Subscribe, Super Butt si Give Em' Blood. In 2013 au devenit prima trupa romaneasca al carei Dvd documentar a rulat in cinematografe. Dupa ce au cantat la Metalhead Meeting, pe 7 iunie, alaturi de Sepultura, in fata a peste 2000 de persoane (din totalul de 4000 prezenti), desi erau a doua trupa din festival, Diamonds are Forever promit inca un show memorabil la Bucuresti cu Unearth!Showul Unearth de la Bucuresti face parte din turneul european al trupei care incepe pe 29 august si trece prin tari ca Germania, Olanda, Uk, Belgia, Franta, Elvetia, Cehia, Austria, Suedia, Italia dar mai ales prin Romania !
Unearth s-a format in 1998 si canta cel mai pur metalcore. Trupa este recomandata fanilor Lamb Of God, Kswe sau Everytime I Die. Cu 5 albume la activ, cel mai recent din 2011 "Darkness in the Light", americanii tin pozitia de headliner la cele mai importante festivaluri de profil din lume. Vino pe 15 septembrie la fabrica sa asculti piese ca "My Will Be Done", "Hail The Shrine", "Sanctity of Brothers", "Giles", "My heart bleeds no longer" sau "Endless"!Biletele pentru concertul Unearth pot fi gasite pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica IaBilet (Uman, Senia, Perfect Tour) din toata tara la urmatoarele preturi: - 35 de lei - Early Bird pana pe 11 august (doar 100 de bucati!)- 45 de lei - pana pe 15 septembrie- 50 de lei la intrare

Un eveniment Metalhead powered by Ciuc Premium si Rock Fm !


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă