Noutăți și comunicate

Trupa Diamonds Are Forever a lansat videoclipul The Industry

6 noiembrie 2013
Trupa Diamonds Are Forever a lansat videoclipul The Industry
De abia anuntasera lansarea celui mai nou material, un nou EP al celor de la Diamonds Are Forever, dar se pare ca ei au pregatit ceva mai mult. Astfel, avem placerea sa va prezentam primul lyric video al trupei: The Industry.

http://www.youtube.com/watch?v=TRHa6mJkYJc

"Momaentum" este cel mai nou material pe care formatia l-a prezentat fanilor. Este un disc cu cinci piese si un bonus track (single-ul Face Me). Mixul si masterul sunt "semnate" de catre Marius Costache, iar grafica apartine lui Gabor Fetyko din partea celor de la Resize Media (http://www.resize-media.com)

In acest moment formatia se pregateste pentru o prima parte a unui turneu pentru sustinerea noului material lansat (Momaentum), alaturandu-se celor de la Betraying The Martyrs pentru doua concerte in tara. Astfel ii puteti vedea in 6, 7.11 in Brasov (Rockstadt), respectiv Bucuresti (B52) alaturi de formatia franceza. Betraying The Martyrs se afla in plin turneu Est European ca si headliner, si este pentru prima data in Romania. Nu in ultimul rand, Diamonds Are Forever vor ajunge in 8.11 in Sighetul Marmatiei (Stage Pub) si in data de 9.11 revin in orasul lor, Cluj-Napoca in Flying Circus.


Se pare ca baietii muncesc din greu, asa ca ii puteti urmari indeaproape pe canalele lor sau mai bine, mergeti si ii vedeti live daca aveti ocazia:
 
http://www.diamondsareforeverband.com
http://www.facebook.com/diamondsareforeverband
http://www.youtube.com/dafband
http://www.twitter.com/daf_band

Sursa : Diamonds Are Forever


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă