Noutăți și comunicate

Trupa Desant este pregatita pentru lansarea din club Ageless

5 noiembrie 2012
Trupa Desant este pregatita pentru lansarea din club Ageless
Formatia timisoreana DESANT va lansa primul material discografic intitulat "Joc de noroc" in data de 9 noiembrie 2012. La Bucuresti materilul va fi lansat intr-un concert in Ageless Club pe data de 15 noiembrie 2012.

Alin Achim, bas-istul si liderul formatiei a declarat: "In primul rand avem bucuria de a ne intoarce in Bucuresti dupa nici doua luni de la  lansarea oficiala a formatiei din 21 septembrie a.c, ce avut loc la  Arenele Romane;  ne intoarcem alaturi de prietenii nostrii, de cei care au fost alaturi de noi si de ce nu, de noi prieteni care vor veni poate din curiozitate sa vada ce a lucrat DESANT mai bine de un an si jumatate. Un nou concert pentru noi la Bucuresti inseamna o alta seara, in care putem sa fim alaturi de cei apropiati noua si nu numai. Ne aflam in plin turneu de promovare al primului nostru album "Joc de noroc" si am ales Timisoara pentru primul concert, intrucat suntem acasa si credem  ca asa este frumos fata de timisoreni si fata de toti cei ce ne-au sustinut in drumul nostru de pana acum. Albumul este editat in format digipak, contine un booklet atractiv de 16  pagini in care se regasesc poze cu membrii formatiei".

"Joc de noroc" poate fi achizitionat incepand din 09 noiembrie a.c, in prima faza de pe site-ul formatiei http://www.desantrock.ro, iar cei care participa la concertele trupei il pot achizitiona chiar de la fata locului.. 

DESANT a fost infiintata la sfarsitul lui 2010, la Timisoara avand in componenta pe Alex Anca (voce), Tibi Saulescu (chitara), Vlad Toma (clape), Alin Achim (bass, ex. Cargo), Mihai Dobrescu ( tobe), iar in tot acest timp trupa a lansat doua videoclipuri si un single

Lansarea oficiala a formatiei a avut loc in data de 21 septembrie 2012, la Arenele Romane in Bucuresti, dupa ce in luna iunie a.c au concertat in deschiderea formatiilor de prestigiu Europe si Manowar in cadrul Festivalului OST.

In pragul lansarii albumului, in luna octombrie, DESANT mai face publica o piesa: "Doar o Amintire", piesa ce poate fi descarcata gratuit de pe site-ul formatiei: http://www.desantrock.ro.

Albumul este realizat in format digipak, contine 14 piese printre care se vor regasii varianta radio a piesei "Joc de noroc" si varianta acustica a piesei "Anii ce au fost" si a fost produs de propria casa de discuri DESANT FACTORY.


Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro 
http://www.promusicprod.ro



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top