Noutăți și comunicate

Trupa Desant a lansat Supernova - un clip “animat”

6 aprilie 2015
Trupa Desant a lansat Supernova - un clip “animat”
Trei videoclipuri și un album au luat naștere până în prezent sub marca formației Desant. "Zbor", "Joc de Noroc", "Doar o Amintire" sunt videoclipurile lansate de baieții de la Desant în colaborare cu Marius Danci, responsabil de realizarea acestora și au fost filmate în trei locații diferite și deosebite în același timp: "Zbor"- Aeroportul Utilitar Timișoara, "Joc de Noroc" - Teatru Național Timișoara, iar "Doar o Amintire " - Porsche Timișoara.

"Oamenilor le plac sunetele frumoase, iar dacă acestea sunt cât mai des însoțite de imagini cu atât mai bine. Bucuria și satisfacția e mai mare atunci când oamenii pot asocia muzica pe care o facem cu imaginea noastră, imagine care se află, vrem nu vrem, în continuă schimbare de la un an la altul. Sperăm să placă tuturor ceea ce va urma, până atunci vizionare plăcută.", menționează membrii formației.



Supernova este prima piesă de pe următorul album Desant care se bucură de un videoclip, iar întrucât acesta conține și cadre cu efecte vizuale 3D, de data aceasta baieții au ales să colaboreze cu un tânăr foarte talentat, Andrei Infinit.

"Clipul a fost filmat cu sprijinul Kathrein România, o echipă de oameni inimoși care înțeleg și apreciază munca noastră și care ne-au susținut și au fost lângă noi încă de la începutul activității noastre. Mulțumim frumos, mulțumim Artur C. Muller. " - Alin Achim.

Videoclipul poate fi vizionat aici:
https://www.youtube.com/watch?v=DgDJ9RPSqG4&feature=youtu.be


Evenimente recomandate

Top