Noutăți și comunicate

Trupa Desant a gasit un nume pentru mascota lor

29 aprilie 2013
Trupa Desant a gasit un nume pentru mascota lor
Concursul initiat de membrii trupei timisorene Desant pentru a gasi un nume pentru mascota trupei, care e prezenta pe primul material discografic al muzicienilor, "Joc de noroc", a luat sfârsit.

Din cele peste 100 de variante propuse de fanii trupei de pe Facebook, membrii trupei au ales numele Rusty, care a fost propunerea lui Claudiu Ibanez.
Câstigatorul concursului se va alege cu o serie de premii din partea formatiei, ce includ un kit branduit Desant (CD cu autografe, tricou si un hanorac) si posibilitatea de a urca pe scena alaturi de ei la concertul de "botez" al mascotei, care va avea loc în data de 10 mai 2013 la clubul Daos.

Ca un adevarat "godfather", câstigatorul concursului va avea intrare libera la concert împreuna cu un însotitor, acces backstage si-n plus acces gratuit la toate concertele trupei în viitor.

"Am primit peste 100 de propuneri de nume. A fost destul de greu sa alegem, pentru ca multe dintre ele au fost foarte bune. Le multumim tuturor celor ce au raspuns la provocarea noastra. Într-un final, am ales numele de Rusty. În afara de faptul ca am simtit toti ca se potriveste mascotei noastre, stim ca rugina manânca si cel mai greu metal. Noi dorim ca muzica noastra sa lucreze si sa atinga si cea mai "grea" inima care bate în ritmul rock", ne-a declarat Benny J. Morgan, managerul trupei.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top