Noutăți și comunicate

Trupa Death Dealer este confirmata la Metal All Stars

14 martie 2014
Trupa Death Dealer este confirmata la Metal All Stars
Trupa Death Dealer, care reuneste cinci vedete ale metalului, va canta in deschiderea blockbuster-ului Metal All Stars, care va avea loc pe 24 martie 2014 la Romexpo.

Death Dealer este cel mai recent proiect al chitaristului Ross "The Boss" Friedman, fondatorul trupelor Manowar si Dictators. Legendarul muzician a format trupa impreuna cu artisti foarte talentati: vocalistul Sean Peck (Cage), chitaristul Stu Marshall (producator si chitarist pentru Udo Dirkschneider si Steve Grimmett), basistul Mike Davis (Halford, Lizzy Borden) si tobosarul Kenny "Rhino" Earl (Manowar).

Intr-o perioada foarte scurta de timp, trupa Death Dealer a convins fanii metal din lumea intreaga cu un sound puternic, de metal classic, cu influente trash. "War Master", albumul de debut Death Dealer, a fost primit de fani ca un dar absolut venit pe neasteptate. Albumul contine heavy metal pur, cu usoare influente Speed Metal de la inceputul anilor "80. Sound-ul ii diferentiaza de toate clonele Judas Priest care au dominat scena metalului in ultimii 15 ani.

2-Trupa_Death_Dealer_este_confir_ucknJpjv1N.jpg

Metal All Stars este unul dintre cele mai importante evenimente rock ale anului in Romania. Conceput sub forma unui mini-festival, care durează mai bine de 4 ore, Metal All Stars întruchipează visul suprem al fanului rock, oferind într-un singur pachet o varietate de staruri care și-au lăsat amprenta adânc în istoria muzicii: Phil Anselmo, Zakk Wylde, Max Cavalera, Ross The Boss, Joey Belladonna, Udo Dirkschneider, Cronos, Brian Fair și mulți alții. Publicul va avea parte de piese ale unor trupe care au scris istoria mondiala a metalului.

Întreaga distribuție poate fi consultată mai jos:
Phil Anselmo (Pantera, Down)
Zakk Wylde (Black Label Society, ex-Ozzy Osbourne)
Max Cavalera (Sepultura, Soulfly)
Joey Belladona (Anthrax)
Udo Dirkschneider (Udo, Accept)
Cronos (Venom)
Rob Blasko Nicholson (Ozzy Osbourne)
Brian Fair (Shadows Fall)
Ross the Boss (Manowar)
Jon Donais (Anthrax)
Jasin Todd (ex-Shinedown)
Matt Bachand (Shadows Fall)
Nick Menza (ex-Megadeth)
Aaron Rossi (Ministry, Prong)
Jesse BillsonMetal All Stars - 24 martie, ora 19.30, Romexpo, Pavilion Central! Spectacol și stare de spirit, un show exploziv!

Biletele se găsesc în rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Germanos, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe http://www.eventim.ro.

În funcție de categorie, biletele se pot achiziționa la prețurile: 140 de lei (Normal Circle), 175 de lei (Golden Circle), 330 de lei (cu loc).

Eveniment organizat de Phoenix Entertainment și recomandat de Rock Fm, Coca-Cola și Ciuc Music.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă