Noutăți și comunicate

Trupa Crize a lansat piesa Schizofrenic

1 mai 2020
A doua piesă Crize din anul acesta este una specială, pentru că este prima alături de Dan Alexandru - noul toboșar al trupei. Totodată, single-ul este o colaborare cu DJ Oxi (ex-Praf în Ochi, ex-H8) pentru partea de scratch-uri.

Vizionează videoclipul aici
https://www.youtube.com/watch?v=iGECd_JOSUc
"Schizofrenic" este o piesă ale cărei versuri sunt inspirate de poveștile unui om minunat, pe care această boală l-a afectat mult timp înainte de a fi depistată de către medici și apropiați. Discuțiile cu acest om sunt la baza filmului pe care îl descrie noua piesă Crize.
spune solistul trupei, Shole.

CrizePiesa este înregistrată și produsă la ARTholic Studio, același loc unde Crize a înregistrat toate single-urile lansate începand cu 2019: "Să nu mă ai", "Venin", "Mijlocul pustiului" (feat. Chimie) și "Fără frică" (feat. Chimie & Antipoem). Videoclipul piesei este realizat de Dhope Design.

Până în prezent, discografia trupei Crize numără: două albume - "Refulări" și "The New Beginning", două EP-uri - "For the Damned" și "17", precum și single-urile "Busola" și "Monolog", disponibile acum pe toate platformele de streaming și download.


Componență Crize

  • Ștefan Marin - chitară
  • Mircha - synths
  • Dan Alexandru a.k.a Crețu’ - tobe
  • Dhope - bass
  • Shole - voce
(2)trupa-crize-a-lansat-piesa-schizofrenic_33cebd.jpg

Legături Crize



Evenimente recomandate

Top