Noutăți și comunicate

Trupa Crimena canta in deschidere la Whitechapel

18 iunie 2019
Trupa Crimena canta in deschidere la Whitechapel
Va reamintim ca joi, pe 4 iulie 2019, trupa americana de deathcore Whitechapel canta in premiera la Bucuresti, in Club Quantic, pe scena open air. In deschidere va urca pe scena formatia Crimena.


Informatii despre Crimena

Crimena este o trupa de violent groove metal, originara din Craiova. Unul dintre cele mai bune produse ale scenei locale, ei abordeaza o muzica rapida, insa ritmata, cu subtile linii melodice pe alocuri.

Membrii trupei sunt cunoscuti pentru naturaletea si franchetea lor, reusind sa creeze o legatura reala cu publicul lor. Mesajul lor principal vizeaza probleme sociopolitice, cu o aroma de anti-religie, promovand, totodata, libertatea gandirii. A vedea Crimena live este, realmente, o experienta, trupa fiind energica, naturala si de nestapanit.

Din 2015, trupa este acum in cea mai buna forma si formula. Cel mai recent EP Crimena a fost lansat in 2018 si a fost promovat prin numeroase turnee in Europa, ajungand la publicul din opt tari, precum Belgia, Polonia si Franta. Trupa va lansa, in curand, un nou videoclip oficial, pe langa cele patru deja existente.

Show-ul de deschidere al Crimena pentru Whitechapel se va ridica la asteptarile tuturor, baietii fiind gata sa ofere publicului o experienta live unica.


Informatii bilete concert Whitechapel si Crimena

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
  • presale: 80 lei
  • la acces : 90 lei


Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM


Evenimente recomandate

Top