Noutăți și comunicate

Trupa Coma lanseaza un nou videoclip in club Control

9 noiembrie 2017
Trupa Coma lanseaza un nou videoclip in club Control
Joi, 9 noiembrie 2017, sunteti invitati de la ora 21:00 la concertul trupei COMA in club Control din Bucuresti. Seria BT Live continuă cu concertul celei mai îndragite trupe de pe scena alternativului autohton: COMA, ocazie cu care trupa consacrată va invita tinerii artiști care au conturat cel mai nou proiect indie-rock > DayDay, să preia ștafeta și să concerteze împreună în Control.

În cadrul acestui concert, COMA va lansa videoclipul variantei acustice a piesei „Cel Mai Frumos Loc de pe Pământ”, filmat în sprijinul campaniei Greenpeace România pentru recunoașterea valorii pădurilor virgine din țară și protejarea lor.

Open doors: 20:30h

Pretul unui bilet este de 40 de lei si se pot achita in avans pe site-ul https://eventbook.ro/film/bilete-coma-dayday-at-bt-live și la locație în seara evenimentului, în limita locurilor disponibile.După o vară efervescentă, BT Live a revenit în club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4) cu un nou concept și o nouă serie de concerte!

În urmă cu 1 an, Banca Transilvania și Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live. Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor ”powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile live sub umbrela BT Live.

http://www.facebook.com/BancaTransilvania
http://www.bancatransilvania.ro


COMA

Povestea celor 18 ani de activitate concertistică și a materialelor discografice care a consacrat trupa Coma - Somn (2011), Nerostitele (2006) și Coma Light (2008) - a fost împletită și sintetizată emoțional de creațiile de pe mult-așteptatul album ”Orizont”, lansat în 2016.

Concert sold-out de lansare a noului album la Arenele Romane, a demonstrat fidelitatea celor care formează `comunitate Coma`, a celor care conturează mai degrabă o `familie`, decât o comunitate de fani ce suțin activitatea trupei și cauzele sprijinite de aceasta.

De-a lungul timpului, Coma a urcat pe scenă pentru a deschide concertele unor trupe și artiști internaționali precum Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Biohazard, Soulfly, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More) sau Born from Pain & Skunk Anansie, fiind cea mai relevantă formație care putea reprezenta acest segment muzical în România, pe care chiar ei l-au introdus și consolidat în cultura alternativă autohtonă.


În cadrul concertului de pe 9 noiembrie, Coma va lansa videoclipul variantei acustice a piesei „Cel Mai Frumos Loc de pe Pământ”, filmat în sprijinul campaniei Greenpeace România pentru recunoașterea valorii pădurilor virgine din țară și protejarea lor. Băieții vor dezvălui mai multe detalii despre proiect în ziua evenimentului, când se va lansa și site-ul dedicat campaniei.

http://www.facebook.com/comabandDayDay este cel mai nou proiect muzical indie-rock al scenei muzicale bucureștene. Înființată in 2017, DayDay face muzică numai bună de ascultat la drum lung. Amintind de nopți lungi și zile scurte, muzica DayDay promite, prin acorduri luminoase și armonii aprinse, să te ducă pe plaiuri vestice, printre cowboys singuratici și balade blânde.

http://www.facebook.com/daydayband/Parteneri media: HitMusic Channel, Music Channel, Utv, Radio Guerrilla, GoldFM, TANANANA, ROCK FM, Smart FM, Radio România Cultural, rfi Romania, Eclecticfm.ro, Radio BucureștiFM, Romanian Rock Radio, Radio Trib, RadioIndieGen.ro, Zile si Nopti, Adevărul, Jurnalul Național, SUNETE, Arte și Meserii, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Mahmur.info, Urban.ro, Bestmusic.ro, Anyplace.ro, iConcert.ro, Orasulm.eu, JurnalRock, RockOut, Rockstage.ro, MaximumRock, Metalhead.ro, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro, Mixtopia.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro, RoEvents, InYourPocket, cooperativaurbana.roEvenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top