Noutăți și comunicate

Trupa COMA lansează single-ului ”IZA”

30 septembrie 2022
Trupa COMA lansează single-ului ”IZA”
De la sfârşitul anului 2021, COMA ne-a condus în povestea materialului "Acordul părinţilor", o colecție de șase track-uri, rezultată în urma unui experiment desfășurat în timpul pandemiei. Dupa piesele "Aurora" şi "NYX", a venit momentul single-ului "IZA", pe care îl prezintă publicului astăzi, 30 septembrie 2022 şi care este inspirat de o prietenă a formaţiei.
Într-o zi am primit de la o prietenă a noastră un scurt video în care ne interpreta la pian una dintre piesele ei preferate COMA. Felul în care o cânta suna ușor diferit de original, dar avea ceva care ne-a inspirat și ne-a dus către piesa pe care o vom auzi. În plus, pentru noi, momentul în care a fost trimis acel video era unul de căutări, în care blocajele începeau să amenințe cu apariția. Iar acel scurt clip primit de la Iza, a oferit, pur și simplu, magie... a adus inspirație și liniște.

Cântecul despre care vorbim astăzi îi poartă numele. Tema muzicală este construită din sample-uri inspirate din acea înregistrare, iar versurile merg pe aceeași linie a introspecției, caracteristică albumului ACORDUL PARINȚILOR, de această dată gravitând în jurul ideii de împăcare.
COMA

AURORA a fost primul cântec de pe “Acordul părinților”. El poartă numele zeiței romane a dimineții pentru că mesajul său este strâns legat de puterea pe care o poate avea acest moment al zilei asupra omului, asupra ta - acea putere de a te face, pierzandu-te în razele ei, sa ai curaj sa pornesti spre dorintele tale cele mai abandonate, să le scoți la iveală și să le permiți sa explodeze.


NYX a fost a doua melodie lansată de COMA de pe următorul material, care a sosit ca o promisiune către “sine”. Noaptea (Nyx), de pe poziţia de “sfetnic cel bun”, ajută la limpezirea gândurilor, iar floarea de Nu-mă-uita, prin proiectarea semnificaţiei asupra propriei persoane, stabileşte condiţiile funcţionării acestei promisiuni.

Streaming Link: https://COMA.lnk.to/IzaPREvenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top