Noutăți și comunicate

Trupa COMA lanseaza doua videoclipuri la Carturesti

24 noiembrie 2016
Trupa COMA lanseaza doua videoclipuri la Carturesti
Joi, 24 noiembrie 2016, ora 20:00, sunteti invitati la Carturesti Verona (in cafenea), pe strada Arthur Verona nr. 13-15, la premiera videoclipurilor “La hotar” si “Orizont” al trupei COMA.Se va asculta in avanpremiera albumul Orizont, iar trupa va sustine o sesiune de Q&A.
Intrarea este libera.

Mai multe detalii despre evenimentul de la Carturesti Verona puteti gasi pe pagina de Facebook.“La hotar” si “Orizont” sunt piese incluse pe noul album COMA – Orizont, ce se va lansa pe 26 noiembrie, in cadrul unui concert la Arenele Romane.

Mult-asteptatul album COMA - Orizont, va reuni deopotriva piese deja cunoscute ("Cel mai frumos loc de pe pamant", "Document", "Chip", "Vezi", "Un semn") si cinci piese noi, pe care formatia le descrie ca fiind o impletire intre sensibilitate si putere, intre poetic si masculin, poli prezenți si in logo-ul trupei, in mod simbolic, prin pana si bata care se intretaie.

Orizont va spune povestea COMA, va lega toate emotiile din acesti ani intr-un fir de basm, intr-o unitate necesara si asteptata.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top