Noutăți și comunicate

Trupa COMA a lansat single-ul NYX

15 aprilie 2022
Trupa COMA a lansat single-ul NYX
Cei de la trupa COMA au lansat melodia “NYX”, a doua piesă de pe următorul material - “Acordul părinților”, o colecție de șase track-uri, rezultată în urma unui experiment desfășurat în timpul pandemiei, cand membri formației au lucrat individual.
NYX este al doilea single de pe albumul "Acordul Părinţilor", o colectie de şase piese imaginate ca muzică pentru momentele în care cazi pe gânduri şi privirea ţi se pierde în gol. Ea este ca o promisiune către "sine". Noaptea (Nyx), de pe poziţia de "sfetnic cel bun", ajută la limpezirea gândurilor, iar floarea de Nu-mă-uita, prin proiectarea semnificaţiei asupra propriei persoane, stabileşte condiţiile funcţionării acestei promisiuni
a declarat trupa COMA.
https://www.youtube.com/watch?v=HREav5mLP-M
În mitologia greacă "Nyx" este zeița și personificarea Nopții, considerată de cei vechi drept una dintre divinitățile infernale.

AURORA a fost primul cântec de pe “Acordul părinților”. El poartă numele zeiței romane a dimineții pentru că mesajul său este strâns legat de puterea pe care o poate avea acest moment al zilei asupra omului, asupra ta. Acea putere de a te face, pierzandu-te în razele ei, sa ai curaj sa pornesti spre dorintele tale cele mai abandonate, să le scoți la iveală și să le permiți sa explodeze. “AURORA” a avut premiera pe 18 noiembrie 2021, pe canalul oficial de YouTube COMA.

COMA înseamnă:
  • Cătălin Chelemen - Voce
  • Dan Costea - voce/ Chitară
  • Răzvan Rădulescu (DJ Hefe) - Scratches/ Samples/ Keys
  • Sorin Petrescu - Chitară Bass
  • Răzvan Albu - Tobe
  • Matei Tibacu-Blendea – Chitară

Mai multe pe:
https://www.youtube.com/user/comaofficial/videos
https://www.facebook.com/comaband/
https://www.instagram.com/comaband/
https://bit.ly/aurora-special-merch


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top