Noutăți și comunicate

Trupa Claiming Apollo lanseaza primul videoclip

6 ianuarie 2021
Trupa Claiming Apollo lanseaza primul videoclip

Trupa de rock alternativ Claiming Apollo își face astăzi debutul în online cu un videoclip neobișnuit. Realizat de regizorul Vlad Aniței, clipul piesei White Devil este creat ca trailer al unui film care încă nu există. Comentariu lucid la filmele polițiste clasice românești, clipul redă atmosfera unui film noir, din care nu lipsesc scenele de bătaie, comisarul corupt și chiar scena cu ciorba în bucătăria tipică a apartamentului de bloc românesc.

Piesa de la care a plecat ideea de policier noir, White Devil, spune povestea unei seducții în care prădătorul și prada ajung să trăiască într-o compatibilitate complice. Inspirată din viața personală a chitaristului Mircea Moroianu, White Devil este scrisă sub forma unei confesiuni. Pentru că "destăinuindu-te, faci primul pas spre schimbarea în bine", spune Alex Nițu, vocalul trupei Claiming Apollo.

Filmat și regizat de Vlad Aniței, clipul a fost produs cu ajutorul echipei Parcfilm și are în distribuție actori tineri titrați precum Iulia Mirică, Kat Grey și Eduard Burghelea.

Abandonând clișeul videoclipului clasic, regizorul a ales ca membrii trupei să apară nu cântând, ci interpretând și ei alături de actori rolurile unei bande de delincvenți urmăriți de comisarul corupt.

Clipul este disponibil aici: https://youtu.be/04GqCfhPFlw


Detalii despre trupa Claiming Apollo

Deși este un nume nou in peisajul muzical românesc, trupa Claiming Apollo are rădăcini în trupe cu o bogată istorie, precum The Mono Jacks, Oliver, The Speakers sau Arashai.

Claiming Apollo sunt: Alex Nițu (voce, chitara), Mircea Moroianu (chitara), Iulian Ștefănescu (bass), Dorian Cazacu (tobe).

https://www.facebook.com/ClaimingApollo/

https://www.instagram.com/ClaimingApollo/



Evenimente recomandate

Top