Noutăți și comunicate

Trupa Celelalte Cuvinte live, la Music Club

8 aprilie 2016
Trupa Celelalte Cuvinte live, la Music Club
Vineri, 08 aprilie 2016, sunteți așteptați începând cu ora 21:00 la un concert al trupei Celelalte Cuvinte în Music Club.

Prețul unui bilet este de 40 lei.



Trupa revine în Capitală, la Music Club, pentru o nouă repriză de hard rock, în cadrul primului concert de anul acesta din București. Biletele se vor putea cumpăra din rețeaua IaBilet.ro și de la intrare.

Evenimentul va fi dedicat pieselor ce au ce au scris istorie în rockul românesc: Zmeie, Scrisori iubite, Dacă vrei, Iarbă prin păr, Un sfârșit e un început, dar și noilor compoziții marca Celelalte Cuvinte.

De aproape 35 de ani împreună, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România. Păstrându-și, de-a lungul timpului, atât componența cât și stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupă-legendă a rockului românesc.

Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan și Ovidiu Roșu pregătesc un concert special, pentru prima oară la Music Club.

Bilete prin Rețeaua IaBilet și online pe http://www.iabilet.ro

Cumpărarea unui bilet nu asigură automat loc la masă. Rezervarea unei mese se face prin telefon, direct la Music Club, la numărul 0720 887115 sau prin e-mail, la adresa rezervari@music-club.ro.

Eveniment recomandat de Rock FM și prezentat de Music Club
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1662838560647130/
https://www.facebook.com/celelaltecuvinte



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top