Noutăți și comunicate

Trupa Celelalte Cuvinte in fata examenului maturitatii depline

9 mai 2013
Trupa Celelalte Cuvinte in fata examenului maturitatii depline
Dupa cum stiti, joi, 30 mai 2013, Celelalte Cuvinte vor sustine un show acustic la Sala Palatului. După 31 de ani de scenă, petrecuți în lumea chitarelor amplificate, cu distors-uri și riff-uri fuzate, cu sintetizatoare și tobe sălbatice, toate mânuite pentru a exprima forța caracteristică trupei, Celelalte Cuvinte se află în fața unei noi provocări - primul concert acustic. Un adevărat examen al maturității depline, susținut în fața fanilor săi de trupa dedicată Trup și Suflet crezului său artistic.

Pe 30 Mai 2013, la Sala Palatului din București, forța Cuvintelor capătă un nou sens.

Melodiile legendarei trupe sunt regândite, reorchestrate, lucrate cu migala creatorului, într-un demers pe care membrii trupei îl derulează, deja, de câteva luni. Doar pentru acest concert, cunoscutele și îndrăgitele lor instrumente rock se vor odihni. La acest eveniment vor cuvânta suratele lor acustice, sonoritățile muzicale nou create dovedindu-se a fi diferite și surprinzătoare.

În procesul reorchestrării și al repetițiilor, trupa declară că se simte ca în fața unui examen foarte important: "Am putea compara acest eveniment cu o lucrare de doctorat, pe care sperăm să o promovăm în fața fanilor și a publicului nostru."

De 31 de ani, membrii trupei Celelalte Cuvinte formează un întreg ce își urmează crezul artistic și propriul drum în muzică, reușind, dincolo de orice modă și orice curent, să rămână autentici. Publicul le-a răsplătit consecvența, coerența și calitatea, urmându-i permanent la concerte, cumpărându-le albumele. Stă dovadă participarea masivă a fanilor, energica și emoționanta lor implicare în derularea concertului ce a avut loc la Sala Palatului, cu ocazia aniversării a 30 de ani de activitate.

Trupa își exprimă respectul pentru susținerea și aprecierea publicului prin concertul eveniment ce se va desfășura la Sala Palatului în data de 30 Mai 2013:

Celelalte Cuvinte - Trup și Suflet - un spectacol dedicat măreției muzicii.

Biletele s-au pus în vânzare prin Rețeaua Eventim și online pe http://www.eventim.ro.

Prețul biletelor variază în funcție de poziționarea în sală, astfel: Categoria 1 - 130 lei, Categoria 2 - 90 lei, Categoria 3 - 70 lei, Categoria 4 - 50 lei.

Susținut de Farmaciile Dona. Prezentat de ROCK FM. Recomandat de Mișcarea de rezistență, Proges și Admirabil.Net. Partener: Hotel Răzvan, Blackhawk Security

O producție Gala MGMT&PR.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top