Noutăți și comunicate

Trupa Celelalte Cuvinte a lansat un nou single, 'Muza mea'

7 mai 2022
Trupa Celelalte Cuvinte a lansat un nou single, 'Muza mea'
Formația Celelalte Cuvinte a lansat astăzi, 6 mai 2022, o noua melodie de pe viitorul album de studio intitulat „Clepsidra fără nisip”.

Noua melodie a trupei orădene se numește „Muza mea” și poate fi ascultată pe Youtube la linkul de mai jos:
https://www.youtube.com/watch?v=vht0cJ8rh5A&list=PLwoKnYvfpxlazJymyp0Hw4VtV5LccpXDz&index=1
Sunt momente pe drum când, întâmpinând doar răscruci, îți dorești și aștepți orișicât ca să-ți apară din nou muza, redeschizătoarea lăuntricelor simțiri…
a declarat Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei.
Noul single poate fi găsit pe serviciile de streaming si download aici: https://CelelalteCuvinte.lnk.to/MuzaMeaPR

Discografie Celelalte Cuvinte:
  • 1984 – V/A – Formaţii Rock #8 – vinil, Electrecord
  • 1987 – LP- Celelalte Cuvinte – vinil, Electrecord
  • 1990 – LP – Celelalte Cuvinte II – vinil, mc, Electrecord
  • 1992 – LP – Se lasă rău – Vinil, Toji Production
  • 1994 – LP – Armaghedon- mc, CD, Vivo
  • 1996 – LP – Vinil Colection – MC, CD, Electrecord
  • 1997 – LP – Ispita – mc, Zone Records
  • 2004 – LP – NOS – mc, CD, Intercont Music
  • 2008 – LP – Stem – CD, TVR Media.
  • 2014 – LP - Trup Și Suflet (Live Acustic)
  • 2019 – LP - Electric Live (Concert Aniversar 30 De Ani - Sala Palatului · București) – CD, Universal Music Romania



Contact Celelalte Cuvinte:
https://www.facebook.com/celelaltecuvinte
https://www.instagram.com/celelaltecuvinteoficial/
https://linktr.ee/celelaltecuvinte

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
https://www.facebook.com/uRockmusicpage
https://www.facebook.com/universalmusicro
https://www.umusic.ro


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă