Noutăți și comunicate

Trupa ce afirma ca va canta in deschiderea concertului Europe, prinsa mintind

20 septembrie 2014
Trupa ce afirma ca va canta in deschiderea concertului Europe, prinsa mintind
Printre vedete de carton si artisti care ne canta si incanta cu  piese de rasunet pe  toate posturile de radio comerciale, diverse personaje cu pseudonim scenic atractiv manageriate de indivizi lipsiti de profesionalism, incearca din rasputeri sa se lanseze in showbiz-ul romanesc adoptand orice metoda pentru a reusi sa sclipeasca in fata camerelor de luat vederi.

Ieri, in cadrul emisiunii matinale "Neatza cu Razvan si Dani" si-au facut simtita prezenta 4 gazele, domnisoare pregatite sa faca marele pas in lumea muzicii, pe care o studiaza de cativa ani buni la diferite instrumente. Sub titulatura generica "Hypnotique", trupa s-a prezentat cu un aer boem de "copy/paste", caci fara nici o indoiala si-au propus sa faca concurenta serioasa trupei Amadeus, o trupa bine cotata, apreciata de public si demna de toata lauda.

Aparitia acestor blonde, Hyphontique, in cadrul emisiunii s-a "soldat" pe de o parte, cu interpretarea la viori + clape a unui colaj de piese, cover-uri preluate din repertoriul celebrei trupe suedeze EUROPE, imbinate armonios cu elemente muzicale din compozitiile unuia dintre cei mai mari artisti ai lumii, YANNI si, pe de alta parte s-a finalizat cu un interviu moderat de Dani Otil, in care se laudau ca vor canta in deschiderea unui mare concert.

Faptul ca isi doresc sa urce pe piedestalul succesului cu celebra piesa "The final countdown",   a carei varianta originala va rasuna in cadrul concertului pe care il vor sustine starurile internationale de la  EUROPE,   nu a deranjat, insa declaratiile mincinoase ale "hopnotizantei" blonde din trupa au starnit controverse in randul organizatorilor concertului, un eveniment de anvergura la care sunt in discutie aspecte contractuale de importanta majora.

Declaratiile trupei faceau referire la viitoarele proiecte si aparitii pe o scena de spectacol, aceasta anuntand cu entuziasm ca va canta in deschiderea concertului trupei EUROPE de la Bucuresti.

Organizatorii si promotorii concertului s-au sesizat, si precizeaza ca nu au fost purtate discutii in acest sens cu nici un artist. Totodata, atrag atentia manager-ului Adrian Stefanescu precum si intregii trupe ca vor aplica masurile necesare in cazul in care acestia vor continua o strategie de marketing si comunicare cu subiecte lipsite de adevar.

In acest sens, organizatorii concertului ii asigura pe toti admiratorii trupei ca, pe 17 noiembrie 2014, nici un alt artist nu va canta in deschiderea concertului Europe de la Sala Palatului si le garanteaza  tuturor o experiente muzicala memorabila.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă