Noutăți și comunicate

Trupa Cargo pornește în primul turneu internațional

30 septembrie 2022
Trupa Cargo pornește în primul turneu internațional
Cu o experiență de peste 35 de ani în industria muzicală, timp în care a devenit cea mai iubită trupă rock din România, Cargo vrea să ajungă la fanii din cât mai multe colțuri ale lumii și pleacă în primul turneu internațional, respectiv în Canada, unde vor susține o serie de concerte pentru comunitățile de români stabilite peste hotare.
Suntem foarte bucuroși să putem interacționa cu publicul nostru de acolo și acesta este cel mai important mesaj pe care vrem să-l transmitem lor prin aceste concerte. Sperăm să ne întâlnim cu cât mai mulți oameni, cărora vrem să le lăsăm o amintire pe care să nu o uite prea curând.
Cargo
Deși este pentru prima oară când Cargo merge în Canada, şi muzical şi personal, trupa se bazează pe căldura fanilor să îi facă să se simtă ca acasă, prin intermediul celor mai iubite piese, printre care se numără „Ziua Vrăjitoarelor”, „Nu pot trăi fără tine”, „Călare pe motoare” sau, „Daca ploaia s-ar opri”, piese care au străbătut linia timpului și granițele lumii devenind cu adevărat legendare.

În acest moment, trupa Cargo lucrează la un nou album, pe care abia așteptă să îl prezinte fanilor în formulă finală, dar și la cel mai nou single care urmează să fie lansat în viitorul apropiat.


Despre trupa Cargo

Formația CARGO a fost înființată de către Adi Bărar, la Timișoara, în anul 1985. De-a lungul anilor, în cadrul formației au avut loc mai multe schimbări de componență, formula actuală fiind
  • Adrian „Baciu” Igrișan (voce/chitară)
  • Tavi Pilan (tobe)
  • Alin Achim (bass)
  • Ionuț Cârjă (clape)
  • David Cristian (chitară)
Datorită bogatei activități concertistice și de studio, formația se maturizează, își găsește drumul și genul muzical pe care nu îl mai schimbă, muzica compusă devenind tot mai profundă, cu teme și texte diverse, trecând de la socio-politic la iubire, istorie, mistic, religie, supranatural. Toate acestea, alături de emblema „dracon” (stindardul armatei dacilor) fac ca, astăzi, formația CARGO să fie unică și ușor de identificat.

Melodii precum „Aproape de voi”, „Doi pași”, „Nu pot trăi fără tine”, „Mama” etc. sunt cântece de referință ale trupei, iar melodia „Dacă ploaia s-ar opri” de pe albumul „Spiritus Sanctus”, este considerată una dintre cele mai frumoase balade rock românești, fiind cea mai difuzată melodie de după Revoluția din 1989 și numărul 1 pentru 41 săptămâni.

Muzica trupei Cargo poate fi ascultata de aici: https://MediaPro.lnk.to/ThisIsCargoPR


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top