Noutăți și comunicate

Trupa Cargo lanseaza printr-un concert, DVD-ul 'Cargo Live la Arenele Romane'

18 martie 2016
Trupa Cargo lanseaza printr-un concert, DVD-ul 'Cargo Live la Arenele Romane'
Vineri, 18 martie 2016, sunteti asteptati de la ora 20:00 la Arenele Romane la un concert Cargo pentru lansarea noului lor DVD intitulat "Live la Arenele Romane", in cadrul unui show marca METALHEAD.



Lansarea va fi in acelasi loc unde a fost filmat, pe 30 octombrie 2014, showul "Noaptea Vrajitoarelor". DVD-ul contine o selectie de 8 piese reprezentative din concert. Materialul va include ca bonus videoclipurile de la ” A 5a dimensiune” si ”Nu ma lasa sa-mi fie dor”, piese care nu se regasesc pe nici un album. ” Dupa concertul aniversar "Cargo 30 de Ani" din cadrul Metalhead Meeting 2015, care a fost votat ”Best Metal Show 2015”, este momentul sa scriem o noua fila de istorie a rockului romanesc ! ” netransmit membrii trupei.

Cargo este: Adi Barar – chitara, Adrian Baciu Igrisan – voce si chitara, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja – clape si Florin Barbu –bass. Mai multe informatii despre artisti puteti gasi pe pagina oficiala pe Facebook a formatiei: http://www.facebook.com/cargorock

Biletele sunt deja in vanzare in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Perfect Tour, Magazinele Uman si IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, Hard Rock Cafe la urmatorele preturi:

- 35 de lei Acces General pana pe 20 februarie 2016
- 40 de lei Acces General pana pe 15 martie 2016
- 50 de lei Acces General pana pe 18 martie 2016 si in ziua concertului la intrare.
- 70 de lei VIP (in fata scenei) - doar 200 de bilete

Toate biletele sunt in picioare (fara loc), cortul Arenelor Romane are o capacitate de 1600 de persoane, este incalzit si are toate avizele necesare pentru a functiona in cele mai optime conditii.

Un eveniment marca METALHEAD, powered by ROCK FM, BestMusic Live Concerts si sustinut de TIMISOREANA.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top