Noutăți și comunicate

Trupa Cargo lanseaza printr-un concert, DVD-ul 'Cargo Live la Arenele Romane'

18 martie 2016
Trupa Cargo lanseaza printr-un concert, DVD-ul 'Cargo Live la Arenele Romane'
Vineri, 18 martie 2016, sunteti asteptati de la ora 20:00 la Arenele Romane la un concert Cargo pentru lansarea noului lor DVD intitulat "Live la Arenele Romane", in cadrul unui show marca METALHEAD.Lansarea va fi in acelasi loc unde a fost filmat, pe 30 octombrie 2014, showul "Noaptea Vrajitoarelor". DVD-ul contine o selectie de 8 piese reprezentative din concert. Materialul va include ca bonus videoclipurile de la ” A 5a dimensiune” si ”Nu ma lasa sa-mi fie dor”, piese care nu se regasesc pe nici un album. ” Dupa concertul aniversar "Cargo 30 de Ani" din cadrul Metalhead Meeting 2015, care a fost votat ”Best Metal Show 2015”, este momentul sa scriem o noua fila de istorie a rockului romanesc ! ” netransmit membrii trupei.

Cargo este: Adi Barar – chitara, Adrian Baciu Igrisan – voce si chitara, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja – clape si Florin Barbu –bass. Mai multe informatii despre artisti puteti gasi pe pagina oficiala pe Facebook a formatiei: http://www.facebook.com/cargorock

Biletele sunt deja in vanzare in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Perfect Tour, Magazinele Uman si IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, Hard Rock Cafe la urmatorele preturi:

- 35 de lei Acces General pana pe 20 februarie 2016
- 40 de lei Acces General pana pe 15 martie 2016
- 50 de lei Acces General pana pe 18 martie 2016 si in ziua concertului la intrare.
- 70 de lei VIP (in fata scenei) - doar 200 de bilete

Toate biletele sunt in picioare (fara loc), cortul Arenelor Romane are o capacitate de 1600 de persoane, este incalzit si are toate avizele necesare pentru a functiona in cele mai optime conditii.

Un eveniment marca METALHEAD, powered by ROCK FM, BestMusic Live Concerts si sustinut de TIMISOREANA.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top