Noutăți și comunicate

Trupa Cardinal va cânta alături de Elder în Quantic Club

21 martie 2019
Trupa Cardinal va cânta alături de Elder în Quantic Club
Vă reamintim că Elder va susține marți, 4 iunie 2019, un concert în Club Quantic din București. Seara specială prezentată de SoundArt se completează cu prezența celor de la Cardinal. Accesul la eveniment se face de la ora 19:00.


Informații despre eveniment și bilete

Cu siguranță una dintrele cele mai remarcabile apariții noi ale scenei românești, constănțenii de la Cardinal vor servi publicului o doză serioasă de garage rock/psychedelic în Quantic Club.
Concertul Elder face parte din "Scandinavia and Eastern Europe Tour 2019" ce va fi urmat de înregistrarea unui nou album.

Biletele pot fi achiționate la prețul de 65 de lei de pe iabilet.ro, iar în ziua evenimentului vor putea fi cumpărate din Quantic la prețul de 75 de lei.


Informații despre trupe

https://www.youtube.com/watch?v=pOc-RCGj6iE
Elder - doom/stoner - Boston, USA
Trio-ul format din Nick, Jack si Matt reprezinta definitia evolutiei constante, fapt demonstrat prin modul in care reusesc sa compuna material dupa material plecand de la o baza de riffuri grele, uneori influentate de Sleep, asupra carora adauga o atingere personala prin pasaje psihedelice. Sound-ul celor de la Elder ramane si in 2019 dinamic si inspirit, iar metodologia trupei ramane neschimbata - "all heavy, no filler!".
Cel mai recent material al trupei este albumul "Reflections of a Floating World", lansat in 2017.
https://beholdtheelder.bandcamp.com/album/reflections-of-a-floating-world
Trupa a confirmat ca va introduce piese de pe viitorul album in setlist-ul concertelor din acest turneu.

Cardinal - garage rock/psychedelic - Constanta, RO
https://www.youtube.com/watch?v=bUnYbVDa0Oo
CARDINAL este un proiect de garage rock/psychedelic de pe litoral, nascut dintr-o afinitate pentru tot ce inseamna fuzz, low-end, riffuri hipnotice si impachetat intr-o atitudine punk si do-it-yourself care le-a purtat muzica departe. Noisehead, EP-ul de debut, a fost lansat in octombrie 2016, cand cei patru baieti din trupa nu avea atunci 18 ani. Disappearer, primul lor album, lansat in iulie 2017, le-a facut muzica auzita prin toata tara si chiar si peste granita. In 2018, trupa a lansat un nou single, intitulat "Minolta".
Albumul de debut poate fi ascultat la urmatorul link: https://cardinal-band.bandcamp.com/album/disappearer-lp
Trupa Cardinal


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top