Noutăți și comunicate

Trupa byron promoveaza in cinematografele din toata tara filmul “Barbati misto”

1 octombrie 2014
Trupa byron promoveaza in cinematografele din toata tara filmul “Barbati misto”
Vineri, 7 noiembrie 2014 va avea loc premiera comediei Bărbați Mișto în cinematografele din întreaga țară. Filmul este o producție Irlanda/Uk, iar regia este semnată de John Butler. Este primul titlu distribuit de compania Freealize în cinematografe.

Campania de promovare este atipică și are la bază umanitatea, inovația și dorința de a transmite emoție. Principalii susținători ai filmului sunt membrii trupei byron care vor face un turneu de promovare a acestui titlu în câteva dintre orașele în cinematografele carora va fi programat filmul."Bărbați Mișto e un film care ne-a plăcut tare mult; un film despre prietenie, în primul rând, cu un ton fermecător și un umor savuros. Ne bucurăm să luăm parte la promovarea acestuia așa cum știm noi cel mai bine, cântând, și abia așteptăm să ne revedem la concerte și să râdem împreună în sala de cinema!", spun cei de la byron.

"Suntem extrem de entuziasmați că trupa byron a fost alături de noi din prima clipă în campania de promovare a filmului, muzica lor transmite exact mesajul pe care ni-l dorim, iar publicul lor este extrem de cald, curios și deschis la nou.", spune fondatorul Freealize, Ileana Cecanu.

2-Trupa_byron_promoveaza_in_cine_S4JrtHzq.jpg

Din distribuția filmului fac parte actorii: Andrew Scott, Hugh O'Conor, Peter McDonald, Brian Gleeson, Andrew Bennett, Michael Legge și Amy Huberman.Sinopsis

Un viitor mire, acceptă, fără prea multă tragere de inimă, să petreacă un week-end al burlacilor cu prietenii săi, în aer liber, undeva în partea de vest a Irlandei. Spre disperarea lor, ei sunt însoțiți de fratele imprevizibil al miresei, un mascul alfa cunoscut sub numele de "Bormașină", a cărui personalitate explozivă și leadership haotic îi poartă pe toți într-o aventură de neuitat.

Este un film despre prietenie, dragoste, curaj, regăsirea de sine și...hituri U2, presărat din plin cu umor de replică, de situație, de caractere sau absurd. Este o comedie perfectă cu #bărbațimișto îndrăgostiți sau în căutare de #femeimișto, care dezvăluie adevăruri din viețile și sufletele unor oameni pe care e foarte ușor să îi iubești și ți-e drag să îi descoperi așa cum sunt.

Intr-un interviu recent, realizat special pentru publicul din România, Peter Mc Donald spunea despre Bărbați Mișto:"Este un film care îți transmite că totul va fi Ok. Este un film care te va face să te simți bine; este o călătorie spre lumina de la capătul tunelulu și am simțit că este momentul să facem un asemenea film. Pe de o parte veți regăsi scene specifice filmelor despre petrecerile burlacilor și, pe de altă parte, are narațiunea emoțională a unui alt tip de film. Am vrut să realizăm un film în care să unim cele două trăsături."Campania este concepută și implementată de Freealize în parteneriat cu Antz, Good Hands, Partnership for Arts, Cinewerkstatt și se bucură de participarea extraordinară a distribuitorului german Drei-Freunde.

Parteneri: Radio Zu, Cinemagia.ro, Cinematique, Zile și Nopți, filmreporter.ro, Cinemarx.ro, Cinefan.ro, Cărturești, French Revolution, Bier Hof Bucharest.

Comunitate: https://www.facebook.com/barbatimistobyron:
- Dan Byron - voce, chitara, flaut
- 6fingers - clape, chitara, voce
- Laszlo Demeter - bass
- Dan Georgescu - tobe

Web: http://byronmusic.ro
Facebook: http://fb.com/byronmusic
Youtube: http://youtube.com/byronvideos


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă