Noutăți și comunicate

Trupa byron lansează un nou single de pe albumul Nouă: Apă și cer

28 octombrie 2020
Trupa byron lansează un nou single de pe albumul Nouă: Apă și cer
La un an de la lansarea albumului Nouă, cei de la byron prezintă un nou single de pe acesta: piesa "Apă și cer", într-o variantă live interpretată la concertul de lansare Nouă de la Arenele Romane din București (noiembrie 2019).
O piesă despre plecări și întoarceri, despre nevoia de a o lua de la capăt și riscurile care vin mereu cu aceasta, "Apă și cer" ar putea fi povestea unui Sisif emigrant obosit de atâtea starturi false, dar dator sieși să mai încerce încă o dată și încă o dată.

byron - Apă și cer (live @ Arenele Romane)
https://www.youtube.com/watch?v=12htWbQx_sY
"Nouă" este un album despre noi, despre România, dedicat nouă. Un carusel muzical cu 12 piese despre emigranți dar și despre noi, cei rămași acasă. Un album despre inconștientul colectiv, despre tăceri și mersul nostru zilnic pe ață. Albumul este disponibil pentru streaming și download pe toate platformele digitale: https://byron.lnk.to/Noua

Noul album byron este primul de până acum compus direct în limba română ca proiect de sine stătător. Piesele noi duc sound-ul trupei în zone incitante și ne-explorate până acum, păstrând însă elemente cheie precum clapele melodice, versurile cu substrat și vocea inconfundabilă a lui Dan Byron. Un album complex, cu o plajă foarte largă de stări muzicale, "Nouă" vorbește cu ascultătorii la un nivel personal, țesând povești și explorând teme care ne sunt binecunoscute tuturor.

www.byron.ro
https://instagram.com.byronband
https://facebook.com/byronmusic


Evenimente recomandate

Top