Noutăți și comunicate

Trupa byron lansează 'Prea târziu'

23 noiembrie 2022
Trupa byron lansează 'Prea târziu'
Trupa byron lansează „Prea târziu”, un nou single de pe următorul album de studio. Cântecul beneficiază de un lyric video produs de Laszlo Demeter, basistul trupei.
byron - Prea târziu (official lyric video)
https://youtu.be/Mdt9UkPfPlk
Nu mai știu al câtelea val de covid era când am scris ‚Prea târziu’. Știu doar că aveam mult timp la dispoziție și nimic concret de făcut. În plus începusem să anchilozez de la atâta stat, iar asta m-a făcut să glumesc, spunând că mai am puțin și mă transform în statuie. De la glumă la cântec a fost doar un pas.
declară Dan Byron, solistul trupei.
“Prea târziu” este disponibilă pentru streaming si download pe toate platformele de distributie digitală - https://distrokid.com/hyperfollow/byron8/prea-trziu. Artwork-ul piesei este realizat de claparul trupei, 6fingers. Piesa este inregistrată si mixată la Unda Recording de catre Dan Georgescu și masterizată de către Cristian Varga la MASTERvargas.

Pe 1 decembrie 2022 trupa byron aniversează 16 ani de existență printr-un concert la clubul Expirat din București. Biletele pentru concert s-au pus în vânzare pe iabilet.ro.

byron înseamnă:
Dan Byron – voce, chitara, flaut
Sergiu "6" Mitrofan – clape, chitara, voce
Dan Georgescu – chitara
Laszlo Demeter - bas
Andrei Ilie – tobe

www.byron.ro
https://instagram.com.byronband
https://facebook.com/byronmusic


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top