Noutăți și comunicate

Trupa byron lansează piesa 'Continuum', un featuring cu Lucia

6 noiembrie 2018
Trupa byron lansează piesa 'Continuum', un featuring cu Lucia
Trupa byron lansează piesa "Continuum". Cântecul este al doilea single de pe viitorul album de studio și se bucură de prezența unei voci speciale - Lucia. Piesa a fost compusă la începutul anului în "tabăra de creație" pe care formația a organizat-o la Transylvania Guesthouses în Cincșor, unde a fost compus și single-ul precedent, "Anima". Atunci, Lucia i-a vizitat pentru câteva zile pe cei de la byron în tabăra lor, unde și-au organizat inclusiv un mini-studio de înregistrări, iar colaborarea dintre ei a venit de la sine.

byron feat. Lucia - Continuum (official video)
https://youtu.be/tVSeeZAU6Fk


Videoclipul a fost filmat la Unda Recording de către Laszlo Demeter și Sergiu Mitrofan. Piesa a fost înregistrată la Unda Recording, iar mixul si masterul sunt semnate de Dan Georgescu.

"Piesa pleacă de la un lucru pe care l-am observat de-a lungul timpului - ceva ce este extrem de important, care ne influențează pe toți foarte tare, starea vremii, este considerat de majoritatea lumii prilej de "small talk" și luat în derâdere. Cum să vorbim despre vreme - este cel mai banal subiect, mai bine nu vorbim deloc. Și tocmai, că nu e deloc banal - sunt multe nuanțe acolo care se regăsesc și în sentimentele noastre, în stările noastre de zi cu zi, dar sunt lucruri pe care suntem antrenați să le trecem cu vederea." - Dan Byron

Piesa va fi disponibilă în curând și în rețelele de distribuție digitală.

byron:
  • Dan Byron - voce, chitară, flaut
  • Sergiu "6" Mitrofan - clape, chitară, voce
  • Dan Georgescu - chitară
  • Laszlo Demeter - bass
  • Ovidiu Cristian - tobe
www.byronmusic.ro
https://instagram.com/byronband
https://facebook.com/byronmusic


Evenimente recomandate

Top