Noutăți și comunicate

Trupa byron lansează 'Monstrul de sub pat', un cântec despre anxietățile care ne consumă

20 mai 2022
Trupa byron lansează 'Monstrul de sub pat', un cântec despre anxietățile care ne consumă
Azi, 20 mai 2022, trupa byron lansează piesa „Monstrul de sub pat”, al doilea single de pe următorul album de studio. „Monstrul de sub pat” beneficiază și de un videoclip produs de Laszlo Demeter, basistul trupei.
Ar fi putut fi scheletul din dulap, dar nu despre secrete am vrut să vorbesc, ci despre inexplicabilele anxietăți. Monstrul de sub pat e scrisă chiar înainte de pandemie, pe când încercam să înțeleg ce mi se întâmplă. Aparent totul era în ordine, dar mă simțeam ca dracu’. Între timp am învățat multe despre anxietăți, am învățat să nu mă mai lupt cu ele, să încerc să le conștientizez fără să le judec, etc., dar atunci îmi venea să mă urc pe pereți. Cu toții avem câte un monstru sub pat, iar eu nu sunt nicidecum altfel.
declară Dan Byron.
byron –Monstrul de sub pat (official video) https://youtu.be/y_jFuxu_B7k
Cu toții avem câte un monstru sub pat, o anxietate mai mult sau mai puțin explicabilă care ne consumă. Încercăm de multe ori să nu privim acolo, să ne distragem, dar știm și noi că nu funcționează și că o confruntare este inevitabilă. Și pentru că e mai ușor când nu ești singur, byron dau cuvântul și fanilor lor - pe https://byron.ro/monstrul/, acestia pot povesti sub protecția anonimatului despre fricile și anxietățile lor.

“Monstrul de sub pat” este disponibil pentru streaming si download pe toate platformele de distributie digitala - https://lnk.to/byron-monstrul. Artwork-ul piesei este realizat de claparul trupei, 6fingers. Piesa este inregistrata si mixată la Unda Recording in Bucuresti de catre Dan Georgescu si masterizată de către Cristian Varga la MASTERvargas.

Pe byron îi puteți vedea live: pe 28 mai 2022 la Craiova, pe 17 iunie 2022 la Timișoara la Street Food Festival, pe 18 iunie 2022 la Arenele Romane în cadrul OUT OF OFFICE FEST si pe 14 iulie 2022 la Electric Castle.

byron înseamnă:
  • Dan Byron – voce, chitara, flaut
  • Sergiu "6" Mitrofan – clape, chitarra, voce
  • Dan Georgescu – chitara
  • Laszlo Demeter - bas
  • Andrei Ilie - tobe
http://www.byron.ro
https://instagram.com.byronband
https://facebook.com/byronmusic


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top