Noutăți și comunicate

Trupa byron inregistreaza urmatorul album la “studioul U2” din Dublin

16 iunie 2015
Trupa byron inregistreaza urmatorul album la “studioul U2” din Dublin
Trupa byron a inceput inregistrarile pentru urmatorul album de studio la Dublin, in Irlanda, unde artistii vor petrece urmatoarele saptamani. Locul ales este Windmill Lane Recording Studios, unul din stalpii industriei muzicale irlandeze, locul unde au inregistrat artisti precum R.E.M., The Rolling Stones, Sinead O’Connor sau U2; acestia din urma, de altfel, au investit in dotarea si extinderea studioului special pentru lucrul la albumul definitoriu The Joshua Tree, legandu-si pentru totdeauna numele de istoria acestuia.Cel de-al saselea album de studio byron va fi inregistrat in Hi-Resolution Audio la o calitate audio superioara unui CD audio obisnuit, ceea ce reprezinta o premiera pentru industria muzicala din Romania. Astfel, experienta auditiei (folosind echipamente adecvate de fidelitate inalta precum castile Sony MDR-1A si Walkman-ul NWZ-A15) va fi una mult mai bogata si mai incitanta, deschizand practic un nou univers sonor pentru ascultatori.

In 2011 am scris un album cu 12 piese, cate una pe luna, in care am combinat starile mele provocate de anotimpuri cu miturile si istoriile lunilor respective. Suna pretentios, stiu, dar nu e chiar asa. Le-am inregistrat cu o singura chitara si o voce si le-am lasat la dospit. Acum a venit vremea sa le scoatem la lumina”, spune solistul Dan Byron despre album.Al saselea disc de studio byron, inregistrat in Hi-Resolution Audio la studiourile Windmill Lane din Dublin, Irlanda, are lansarea programata pentru aceasta toamna la casa de discuri Universal Music Romania.

Multumim partenerilor de la Universal Music Romania, Sony si Datagroup pentru sustinere.Urmariti in saptamanile ce urmeaza trupa byron pe site-ul oficial si pe canalele de social media pentru noutati de la inregistrari.

byron
Dan Byron – voce, chitara, flaut
6fingers – clape, chitara, voce
Laszlo Demeter – bass
Dan Georgescu – tobe

http://www.byronmusic.ro
http://www.umusic.ro
http://www.sony.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă