Noutăți și comunicate

Trupa byron a lansat un nou single Azi

13 aprilie 2020
Trupa byron a lansat un nou single Azi

Trupa byron a lansat "Azi", un nou single de pe albumul "Nouă". Videoclipul piesei este extras din sesiunea live, filmată de trupă la Cincșor, în județul Brașov, la începutul lunii martie 2020.

Cântecul "Azi" este al 5-lea single de pe albumul "Nouă", lansat de trupă anul trecut în noiembrie. Alături de celelalte single-luri lansate până acum, "Anima", "Continuum" feat. Lucia, "Nouă" și "Consumatori de vise" - piesa "Azi" conturează profilul unui album complex, cu o plajă foarte largă de stări muzicale. Un album despre noi, despre România, dedicat nouă.

Albumul Nouă este disponibil in format fizic si digital, pentru streaming si download:
https://byron.lnk.to/Noua

Videoclipul piesei este extras din byronnouălive, sesiunea live filmată de trupă la Cincșor la începutul lunii martie. În 2018, byron și-a mutat studioul de înregistrări la Transylvania Guesthouses, în Cincșor, jud. Brașov, pentru prima tabără de creație din istoria trupei. Acolo au luat naștere primele piese de pe ce avea să devină albumul "Nouă". Doi ani mai târziu, după lansarea albumului și terminarea turneului de promovare, byron a revenit la Cincșor pentru a-l interpreta live, în întregime, într-o sesiune live cu totul specială. Concertul integral este disponibil pentru vizionare pe platforma Overground Showroom - o bibliotecă video on-demand dedicată concertelor.



Evenimente recomandate

Top