Noutăți și comunicate

Trupa bucureșteană de rock alternativ The Strizzers anunță lansarea albumului ”Some Kind of Hero”

11 noiembrie 2023
Trupa bucureșteană de rock alternativ The Strizzers anunță lansarea albumului ”Some Kind of Hero”
Vineri, 10 noiembrie 2023, cei din trupa The Strizzers vor lansa în mediul online primul material discografic, albumul „Some Kind of Hero ”. Acesta va fi disponibil pe toate platformele de streaming (Spotify, YouTube, ‎Apple Music etc.) iar membrii trupei abia așteaptă reacțiile voastre!

În plus, sâmbătă, 11 noiembrie 2023, va avea loc concertul de lansare a albumului în Clubul I-auzi Una din București. Va fi un concert deosebit, cu invitați speciali și piese pe care nu le-ați mai auzit până acum.
Link către eveniment: https://www.facebook.com/events/847568830702320

Albumul „Some Kind of Hero ” conține o poveste a experiențelor și emoțiilor trăite în București și nu numai, puse pe ritm de rock alternativ. Piesele explorează o paletă largă de sentimente și trăiri, de la speranță și entuziasm, la iubire și dezamăgire, la furie, rebeliune și câte altele, experimentate rând pe rând, iar apoi luate de la capăt, într-un labirint în care opțiunile se intersectează și se ramifică.

2. Trupa bucureșteană de rock alternativ The Strizzers anunță lansarea albumului ”Some Kind of Hero”Muzica celor de la The Strizzers a preluat energie și inspirație din experiențele avute de-a lungul timpului în agitația cotidiană, fapt pentru care își descriu stilul ca fiind „rock urban”.

Suntem convinși că ascultându-le noul album veți regăsi o părticică din voi, din viața și trăirile voastre, poate pe refrenele pieselor „Life Is a Bitch” și „Run From It All”, sau pe versuri precum „It’s my time to turn this round /And enjoy what I have found” sau „ Run free, come with me, run free”.

Toate acestea și multe altele abia așteaptă să fie împărtășite de trupă în cadrul concertului de lansare al albumului, pe 11 noiembrie la București, iar ulterior în țară. La acest moment sunt stabilite deja concerte în Sibiu (24 noiembrie 2023) și Cluj (25 noiembrie 2023), urmând ca ulterior să ajungă și în alte orașe, să împărtășească muzica și energia lor cu publicul.
https://thestrizzers.ro/


Evenimente recomandate

Top