Noutăți și comunicate

Trupa BOLTHARD va canta alaturi de BLIND GUARDIAN la Unu Mai ROCK

6 decembrie 2010
Trupa BOLTHARD va canta alaturi de BLIND GUARDIAN la Unu Mai ROCK
Trupa BOLTHARD (Bucuresti) vor sustine un recital in cadrul evenimentului "Unu Mai ROCK", in care cap de afis va fi formatia BLIND GUARDIAN. Evenimentul, organizat de Promusic Prod. & Events si revista Maximum Rock Magazin, va avea loc in data de 1 mai 2011 la Arenele Romane din Bucuresti si se va desfasura sub titulatura "Unu Mai ROCK". Alaturi de formatia germana Blind Guardian, care isi va lansa in Romania al 9-lea album intitulat "At the Edge of Time" - declarat de numarul din august 2010 al celebrei reviste germane Metal Hammer "albumul lunii" - vor urca pe scena si cateva formatii din Romania.

Prestatia excelenta pe care bucurestenii de la Bolthard au avut-o in cadrul concertului Sabaton (si nu numai) a facut ca organizatorii sa-si indrepte din nou atentia asupra lor si sa-i invite sa sustina un recital, fiind astfel prima formatie romaneasca anuntata pentru acest eveniment.

Bolthard s-a infiintat in 2001, este adepta unor sonoritati ce combina elemente de death, progressive power si thrash metal si ii are in componenta pe:
Alin - voce
Catalin - chitara
Adelin - chitara
"Gica" - bas
Doru a " tobe

Bolthard a transmis fanilor un mesaj foarte scurt:http://www.youtube.com/watch?v=WI931UfBbuI&feature=player_embedded

Formatia a realizat de curand un videoclip pentru piesa "U.Y.D (Under Your Disguise)", piesa extrasa de pe EP-ul intitulat "Password: Invalid", lansat in data de 20 mai 2010. Videoclipul a fost realizat cu imagini si filmari din cadrul turneului national pe care Bolthard l-a incheiat recent.

Videoclipul poate fi urmarit la adresa:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZXSTGaNi9CM

Alte amanunte despre formatia Bolthard gasiti la: www.myspace.com/bolthard


Asa cum v-am obisnuit deja la precedentele concerte, Promusic Prod. & Events si Revista Maximum Rock (organizatorii evenimentului) vin in intampinarea fanilor formatiei Blind Guardian care isi achizitioneaza din timp bilete la acest concert.
Cumpara un bilet pana la data de 12 decembrie 2010, trimite numele tau si codul de bare la adresa: promo[at]promusicprod[dot]ro (subiect: Blind Guardian) si poti fi una dintre cele 5 persoane carora noi le platim (returnam banii pe) biletul de concert!Castigatorii vor fi anuntati pe aceasta pagina in data de 15 decembrie, iar banii pe biletele castigatoare se returneaza la intrarea in sala de concert.

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
87 lei - in perioada 26 noiembrie 2010 - 31 martie 2011
95 lei - in perioada : 1 aprilie - 30 aprilie 2011
110 lei - in ziua concertului (1 mai 2011). Se achizitioneaza NUMAI de la intrare.
125 lei VIP - 50 bucati (sesiune de autografe + afis concert color + CD "MR-SPU" + etc.)

Pagina oficiala a acestui eveniment: www.promusicprod.ro/blindguardian
Sursa : www.promusicprod.ro


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă