Noutăți și comunicate

Trupa Bodark anunta albumul de debut si lanseaza primul single

7 ianuarie 2014
Trupa Bodark anunta albumul de debut si lanseaza primul single
Trupa bucuresteana de rock alternativ Bodark a publicat prima piesa in format "lyric video" de pe albumul lor de debut "POT". 

http://www.youtube.com/watch?v=x9VnDXkcznU

Piesa "Compas" a fost votata drept cea mai populara piesa de catre fanii si prietenii trupei si astfel si-a castigat locul de prim extras de pe album. Albumul este o productie Bodark si Drop'n'Dirty (Dirty Shirt, Targ3t), mixat de Mihai Tivadar (MT Sound, Grenoble) si masterizat de Attila BrushVox (BrushVox Studio, Bucuresti).

Trupa Bodark

Bodark este o trupa noua in peisajul muzical romanesc si abordeaza un rock alternativ cu influente de heavy, grunge si progresiv. Un sound complex ce combina foarte bine elemente din rockul clasic cu sintetizatoare sau violoncel.

 Iata ce scriu baietii de la Bodark despre conceptul albumlui:

-Pot" este un album "egoist"! Se bate cu pumnii in piept ca poate face orice intr-un moment in care toata lumea se plange ca e greu, ca nu e corect, ca nu are ce face, ca nu se poate. Tine cont doar de dorinta lui de a avea o existenta fericita si sparge orice bariera, inlatura pe oricine si pe orice din calea implinirii lui ca apoi sa isi gaseasca puterea in vise adormite, in ganduri care stau prea mult ascunse, in sperante ingropate si mai presus de toate - in el insusi."



Coperta albumului a fost realizata de Dragos Alexandru (aka Dalex), care a sintetizat printr-o singura imagine elementele pieselor, un concept cuprinzator, cu multe simboluri, fresh, original, simplu si direct in acelasi timp.

Albumul va fi prezentat publicului intr-un concert de lansare cel mai probabil in primavara 2014.

Linkuri :
http://www.facebook.com/bodarkband
http://www.youtube.com/user/BodarkBand
http://www.reverbnation.com/Bodark
https://www.facebook.com/DropDirty


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top