Noutăți și comunicate

Trupa Blue Nipple Boy revine pe scena intr-un line-up nou

19 aprilie 2013
Trupa Blue Nipple Boy revine pe scena intr-un line-up nou
Vineri, 19 aprilie 2013, sunteți invitați de la ora 22:00 la un concert al trupei Blue Nipple Boy în Club Control. Dupa o pauza de 6 luni, Blue Nipple Boy anunta revenirea pe scena alternativa intr-o formula fresh, alaturi de doi membri noi, pe care ii vor prezenta publicului direct in concert.

Trupa va concerta in premiera in formula actuala pe 19 aprilie, intr-un show special in care vor lansa si un videoclip nou. In deschiderea evenimentului vor avea ca invitati doua dintre trupele care ocupa un loc special in scena alternativa din Romania, The Amsterdams si Yelllow.

Blue Nipple Boy s-a remarcat prin prezenta in playlistul radiourilor romanesti si in cadrul unor concerte si festivaluri de top ca B'estfest, Peninsula, Plai sau Street Heroes, ultima aparitie mare fiind anul trecut, la celebrul Sziget Festival din Ungaria. 

"Suntem acolo unde trebuie sa fim in acest moment, lucram mult si foarte organizat. Am reusit sa ne redefinim, atat ca imagine, cat si ca abordare muzicala. Odata cu noul line-up, pe care nu vrem sa-l dezvaluim inca, facem trecerea la un alt nivel, iar asta nu poate decat sa ne bucure. Urmeaza sa va prezentam putin cate putin din ceea ce se va petrece pe 19 aprilie in Control si dupa acest concert", a declarat Catalin Boltasu, fondatorul si chitaristul trupei Blue Nipple Boy.

Pentru mai multe despre activitatea Blue Nipple Boy, vizitati pagina lor de Facebook: http://www.facebook.com/WeAreBnB


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top