Noutăți și comunicate

Trupa Black Rainbows in concert pentru prima oara in Romania

21 octombrie 2015
Trupa Black Rainbows in concert pentru prima oara in Romania
Miercuri, 21 octombrie 2015, Jurnal Rock vă invită începând cu ora 21:00 la un concert al trupei Black Rainbows în Question Mark.



Mari amatori de sonorități heavy-rock clasic, ’70’s heavy-psychedelic și groove-stoner, cei 3 originari din Roma, în frunte cu liderul Gabriele Fiori aka Gabriele Heavypsych – chitară, voce și clape, și-au propus să reînvie poate cel mai fain stil muzical care a existat vreodată – hard & heavy-ul anilor ’70. Având reale influențe din mari trupe precum Grand Funk Railroad, Bloodrock, Cream, Leslie West Mountain, Cactus sau Led Zeppelin, cariera celor de la Black Rainbows începută în 2007, s-a concretizat în nu mai puțin de 5 LP-uri, ultimul („Hawkdope”) fiind lansat anul acesta. Printre ele se numără și un superb EP, proiect cu care au reușit să penetreze piata din US în anul 2013, intitulat „Holy Moon”. Trupa a susținut până în prezent peste 100 de concerte, atât în Italia cât și peste hotare. Fiind o trupă-etalon în Europa pentru ceea ce reprezintă curentul muzical ’70’s revival rock music, membrii trupei înregistrează doar pe echipamente clasice și doar în format analog, cu magnetofoane, benzi magnetice și amplificatoare pe lămpi, acestea din urmă reprezentând și acel ‘touch’ de originalitate în timpul concertelor.

În concertul din București aceștia vor cânta melodii de pe noul lor album, dar și melodii mai vechi, care i-au transformat într-una din cele mai iubite formații de heavy-rock din Italia.



Pentru o deschidere perfectă, trupa bucureșteană de instrumental stoner metal Wooldozer
va susține un concert plin de virtuozitate, oferindu-ne o muzică molipsitor de melodioasă. Un interviu cu aceștia poate fi accesat aici.



Intrare: 15 lei

– se va achita la intrare în seara evenimentului (suma reprezintă o donație din partea fiecărui participant ce va ajunge integral la cele 2 formații, pentru decontarea transportului și cazării).

Pagina evenimentului.

Eveniment produs și recomandat de Jurnal Rock.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top